Αρχική Νέα Πως το Wok Spot πέτυχε την κερδοφορία μέσα από την απλότητα

Πως το Wok Spot πέτυχε την κερδοφορία μέσα από την απλότητα

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Το Asian street food έχει βρει… το σπίτι του, μέσα από ένα concept που χαρακτηρίζεται από την ευκολία στη ανάπτυξη και διαχείριση, το χαμηλό λειτουργικό κόστος και φυσικά την αξιοσημείωτη κερδοφορία.

Ο λόγος για το Wok Spot, το οποίο έχει καταφέρει να αναπτύξει ένα αποδοτικό μοντέλο λειτουργίας ακολουθώντας εξ’ αρχής ένα συγκεκριμένο «σχέδιο πτήσης», καταφέρνοντας να αποφύγει όλες τις παγίδες που πολύ συχνά δημιουργούν στις επιχειρήσεις προβλήματα όπως η δυσλειτουργικότητα και η βραδυκινησία.

Ποιο είναι όμως το μοντέλο και πώς μπορεί όμως να επωφεληθεί ο υποψήφιος franchisee;

Η τεχνογνωσία των ανθρώπων που βρίσκονται πίσω από το Wok Spot δημιούργησε αρχικά τις προϋποθέσεις σχετικά με τα συστήματα και τις διαδικασίες που ακολουθούνται. Οι προμήθειες των υλικών, ο τρόπος που παράγονται τα προϊόντα και όλα τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά λειτουργίας μιας επιχείρησης που δραστηριοποιείται στην Εστίαση, ακολουθούν μία ορθολογική πορεία που αποφεύγει τις παρεκκλίσεις και κατ΄ επέκταση τα πιθανά προβλήματα.

Είναι λοιπόν προφανές, ότι ο συνεργάτης θα έχει από την πρώτη μέρα λειτουργίας το πολυπόθητο know how.

Επιπλέον, η αγάπη των ιθυνόντων για το καλό ethnic food, αλλά και η επιμονή στην ποιότητα και βεβαίως τη γεύση, έδωσαν στο Wok Spot την απαραίτητη δυναμική ώστε πολύ γρήγορα να αγαπηθεί από τον κόσμο για τα προϊόντα του, κερδίζοντας πιστότητα και επαναληπτικότητα.

Έτσι, εφόσον ο franchisee είναι διατεθειμένος να υιοθετήσει τις ίδιες αξίες, τότε το δικό του Wok Spot δε θ’ αργήσει να αποδίδει καρπούς.

Παράλληλα, το επιχειρηματικό μοντέλο είναι προσαρμοσμένο στην εποχή και δίνοντας τη δυνατότητα για κερδοφορία μέσω των πολλαπλών πηγών εσόδων, πάντα σε συνάρτηση με την υψηλού επιπέδου σχέση ποιότητας/τιμής, εξασφαλίζει την επίτευξη του στόχου, που δεν είναι άλλος από την κερδοφορία.

Με δυο λόγια, το Wok Spot είναι μία επιλογή franchise που μπορεί να προσφέρει στον υποψήφιο συνεργάτη όλα τα απαραίτητα εφόδια για να ξεκινήσει τη δική του επιχείρηση, σε ένα συμπαγές και πλαίσιο που οδηγεί με σταθερά και σίγουρα βήματα στην επιτυχία.

Μάθετε περισσότερα για το conceptεδώ:

 

 

 

 

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ