Αρχική Νέα Πώς κερδίζουν οι συνεργάτες της Green Family – το Ελληνικόν

Πώς κερδίζουν οι συνεργάτες της Green Family – το Ελληνικόν

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Η μεγαλύτερη αλυσίδα πιστοποιημένων βιολογικών προϊόντων στην Ελλάδα, η Green Family-το Ελληνικόν , είναι κάτι περισσότερο από μια επιχειρηματική ενασχόληση. Μια ανθρωποκεντρική εταιρεία με τεράστια πίστη στον εναλλακτικό τρόπο ζωής, στη φύση και το περιβάλλον και στη βελτίωση της καθημερινότητας και της υγείας των πελατών.

Η συνεργασία ενός franchisee με την Green Family – το Ελληνικόν αποτελεί στάση ζωής και η φιλοσοφία αυτή είναι που του εξασφαλίζει κερδοφορία και γρήγορη απόσβεση της επένδυσής του. Μια εταιρεία που εξελίσσεται συνεχώς σε μια από τις πιο δυναμικά αναπτυσσόμενες αγορές, η Green Family – το Ελληνικόν, με 8 καταστήματα σε Θεσσαλονίκη, Ξάνθη και Λάρισα, αναπτύσσεται με σταθερούς ρυθμούς, δημιουργώντας ισχυρές σχέσεις συνεργασίας.

Η κα Ζωή Πανταζή, franchisee της εταιρείας στη Λάρισα γνωρίζει καλά τι σημαίνει να συνεργάζεσαι με την Green Family – το Ελληνικόν και αναφέρει μερικά από τα κύρια οφέλη αυτής της συνεργασίας: «Η συνεργασία είναι σε υψηλό επίπεδο και με σεβασμό στη δουλειά μας και στη συμμετοχή μας στην ενδυνάμωση του brand Green Family. Η υποστήριξη της μαμάς εταιρείας, εκτός από την κερδοφορία του καταστήματος που εξασφαλίζει στα μέλη της, είναι πιο σημαντική σε όλα τα επίπεδα λειτουργίας του καταστήματος. Από τα θέματα μάρκετινγκ και επικοινωνίας, μέχρι την παροχή τεχνογνωσίας και γνώσεων. Η εταιρεία αν και στη Θεσσαλονίκη, παρέχει εκπαιδευτικά online σεμινάρια σε όλους τους συνεργάτες της είτε αυτοί είναι υπάλληλοι είτε franchisee σε εξειδικευμένα θέματα από την εξυπηρέτηση των πελατών μέχρι και σε θέματα εξειδικευμένων προϊόντων. Αυτό μας δίνει την δυνατότητα της συνεχούς βελτίωσης όλων όσων συμμετέχουν στο δίκτυο της αλυσίδας εξασφαλίζοντας την ίδια ενημέρωση απέναντι σε όλους, καθώς η εταιρεία φροντίζει να αισθανόμαστε ασφάλεια και σιγουριά απέναντι σε πολλά φαινόμενα αθέμιτου ανταγωνισμού».

Τα οφέλη που απολαμβάνει ο franchisee της εταιρείας, τόσο σε χρηματοοικονομικό όσο και σε λειτουργικό επίπεδο, την κάνουν να ξεχωρίζει στη αγορά. Η συνεχής καινοτομία και ανάπτυξη κωδικών και προϊόντων μαζί με την ύπαρξη προϊόντων private label ενδυναμώνει τη σχέση franchisor και franchisee και ανοίγει τον δρόμο για την κερδοφορία. Ταυτόχρονα, η ύπαρξη παροχών προς τους πελάτες των καταστημάτων όπως πρόγραμμα πιστότητας με επιστροφή πόντων, δίνει άλλη διάσταση στη σχέση καταναλωτή και εταιρείας, από την οποία επωφελείται άμεσα ο franchisee.

Με υψηλό επίπεδο οργάνωσης, πελατοκεντρική φιλοσοφία και ολοκληρωμένες υποστηρικτικές ενέργειες, το δίκτυο αναζητά franchisees με αγάπη για την ποιότητα και τα βιολογικά προϊόντα, που θα συνεργαστούν στην μεγαλύτερη οικογένεια βιολογικών προϊόντων της Ελλάδας.

Με την υποστήριξη της έμπειρης ομάδας της Green Family – το Ελληνικόν, ο υποψήφιος franchisee αποκτά μια επιχείρηση σταθερή, που χαρακτηρίζεται από λειτουργικότητα και κερδοφορία.

Αν θες να ανοίξεις κι εσύ το δικό σου Green Family – το Ελληνικό, πάτησε εδώ.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ