Αρχική Νέα Πως κερδίζει το The Juice Bar πολλαπλά κοινά;

Πως κερδίζει το The Juice Bar πολλαπλά κοινά;

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Θέλετε ένα franchise concept πολυσυλλεκτικό που προσελκύει πολλαπλά κοινά όλες τις ώρες της ημέρας; Το The Juice Bar φτιάχτηκε για εσάς!

Προσφέροντας τους πιο φρέσκους χυμούς, εξαιρετικό καφέ και θρεπτικά snacks για όλα τα γούστα, το πιο νεανικό και fun στέκι είναι το απόλυτο spot για ενέργεια και γεύση.

Χάρη στην ολοκληρωμένη ταυτότητα του και το ευέλικτο επιχειρηματικό μοντέλο διαφοροποιείται σε μια ανταγωνιστική αγορά με αυξανόμενη ζήτηση.

the juice bar

Με ποιον τρόπο επιτυγχάνει λοιπόν το The Juice Bar την προσέλκυση πολλαπλών κοινών;

Ευρύ προϊοντικό μείγμα

Φυσικά, τον πρώτο λόγο έχουν οι cold-presses χυμοί, στους οποίους εξειδικεύονται τα καταστήματα. Θρεπτικοί και πλούσιοι, οι χυμοί του The Juice Bar ξετρελαίνουν με τη γεύση και τη φρεσκάδα τους και προσφέρονται σε μια μεγάλη ποικιλία που καλύπτει όλα τα γούστα. Στον ξεχωριστό κατάλογο του The Juice Bar το κοινό μπορεί να διαλέξει επίσης ανάμεσα σε Χυμούς Νεότητας με φρούτα, κολλαγόνο και υαλουρονικό, φυσικά ροφήματα βοτάνων, αγνές σοκολάτες και χορταστικά smoothies με τις καλύτερες γεύσεις.

Φυσικά, ο καφές δε θα μπορούσε να λείπει από το ολοκληρωμένο product mix της επιτυχημένης αλυσίδας. Προσφέροντας καφέ εξαιρετικής ποιότητας, το The Juice Bar επωφελείται μιας σημαντικής πηγής κερδοφορίας που εξαπλώνεται σε όλα τα καταστήματα του δικτύου.

Την απόλυτη healthy ολοήμερη πρόταση ολοκληρώνει μια ποικιλία από φρέσκιες σαλάτες, , χειροποίητα snacks, yogurt meals και τσάγια, που γεμίζουν τη μέρα του κοινού ενέργεια και προσφέρουν πλεονεκτήματα στον franchisee. Με προτεραιότητα την παροχή υψηλής ποιότητας προϊόντων, η επιτυχημένη αλυσίδα βελτιώνει τις καθημερινές απολαύσεις του κοινού με εξειδίκευση και ποικιλία.

Value for money

Στα The Juice Bar η ποιότητα δεν πληρώνεται…ακριβά!

Το πιο ευέλικτο healthy street food concept παρουσιάζει μια επιχειρηματική πρόταση που συμβαδίζει πλήρως με τις ανάγκες του

σύγχρονου καταναλωτή. Ποιες είναι αυτές; Ποιοτικά και ξεχωριστά προϊόντα σε χαμηλές τιμές.

Γι’ αυτό και όλοι σταματάνε στο The Juice Bar! Βρίσκουν πάντα τις καλύτερες προτάσεις για να γεμίσουν τη μέρα τους ενέργεια και γεύση, χωρίς να το πληρώνουν ακριβά. Η χαμηλή τιμολογιακή πολιτική του δικτύου επιτυγχάνει την προσέλκυση πολλαπλών κοινών, καθώς επίσης εξασφαλίζει και την επαναλαμβανόμενη επισκεψιμότητα.

Ο κ. Ιωάννης Τσούρης, Marketing director της The Juice Bar εξηγεί: «Με ένα concept φρέσκο και γρήγορο, η αλυσίδα έχει πετύχει να γίνει καθημερινή συνήθεια των κατοίκων, οι οποίοι δείχνουν την προτίμησή τους σε καταστήματα cafe-snack, ενώ ταυτόχρονα η αγοραστική μας προτίμηση καλύπτει και τους τουρίστες της πόλης.

Πλούσιες επιλογές και προσιτές τιμές αποτελούν το αχτύπητο δίδυμο του The Juice Bar, συνιστώντας το πιο προσιτό και value for money concept χυμών και healthy προτάσεων.

Γίνε κι εσύ μέλος του πιο healthy και νεανικού δικτύου. Άνοιξε τώρα το δικό σου The Juice Bar!

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ