Αρχική Νέα Πρώτο κατάστημα για τον Γρηγόρη στην Κοζάνη

Πρώτο κατάστημα για τον Γρηγόρη στην Κοζάνη

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Ο Γρηγόρης προσφέρει τις απολαυστικές του γεύσεις τώρα και στην Κοζάνη, στην οδό 11ης Οκτωβρίου 49. Παράλληλα, τη Δευτέρα, 20/12/2021 το κατάστημα Γρηγόρης που βρίσκεται στην οδό Γούναρη 173 στη Γλυφάδα, ανακαινίστηκε και μεταφέρθηκε σε νέες εγκαταστάσεις που βρίσκονται δίπλα ακριβώς στο παλιό σημείο.

Η νέα διεύθυνση είναι Γούναρη 173 & Ανθέων 27. Ανακαίνιση πραγματοποιήθηκε και στο κατάστημα του δικτύου, επί της οδού Πατησίων 43.

gregorys-glyfada-franchise1

Ξεκινώντας το 1972 από ένα μικρό κατάστημα στη Δάφνη, ο Γρηγόρης σήμερα αριθμεί περισσότερα από 360 franchise καταστήματα σε Ελλάδα, Κύπρο, Γερμανία και Ρουμανία, εξυπηρετώντας καθημερινά πάνω από 250.000 καταναλωτές.

Η μεγάλη τεχνογνωσία και ειδίκευση του Γρηγόρη στον καφέ, προέρχεται από την πολυετή εμπειρία του στην καφεστίαση και τον καθιστά ένα από τα πιο επιτυχημένα franchise. Σήμερα, 49 χρόνια μετά, κατέχει την 1η θέση στα Famous Brands στην Ελληνική αγορά μικρής εστίασης και την 9η θέση στην ευρωπαϊκή κατάταξη με τις μεγαλύτερες αλυσίδες καφέ.

gregorys-franchise-glyfada

Η σιγουριά που χαρίζει η συνεργασία με ένα τόσο μεγάλο brand, του οποίου η αναγνωρισιμότητα αγγίζει το 100%, αποτελεί μία στέρεη βάση για τη νέα επιχείρηση franchise. Αυτό αποδεικνύεται από τους 200+ ικανοποιημένους συνεργάτες – franchisees του Γρηγόρη, από τους οποίους το 25% συνεργάζονται με την εταιρεία για πάνω από μία δεκαετία. Επιπλέον, ένα πολύ μεγάλο ποσοστό των συνεργατών – franchisees, που αγγίζει το 30, διαθέτει περισσότερα από ένα καταστήματα Γρηγόρης.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ