Αρχική Νέα Προκηρύχθηκε το νέο πρόγραμμα «Αναβάθμιση πολύ μικρών & μικρών υφιστάμενων επιχειρήσεων με την ανάπτυξη των ικανοτήτων τους στις νέες αγορές»

Προκηρύχθηκε το νέο πρόγραμμα «Αναβάθμιση πολύ μικρών & μικρών υφιστάμενων επιχειρήσεων με την ανάπτυξη των ικανοτήτων τους στις νέες αγορές»

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Στόχος του προγράμματος είναι η αναβάθμιση του επιπέδου επιχειρηματικής οργάνωσης και λειτουργίας πολύ μικρών και μικρών επιχειρήσεων, προκειμένου αυτές να αξιοποιήσουν τα ανταγωνιστικά τους πλεονεκτήματα, βελτιώνοντας τη θέση τους στις εθνικές και διεθνείς αγορές.

Αφορά υφιστάμενες επιχειρήσεις που έχουν συσταθεί έως 31.12.2015 που δραστηριοποιούνται στους εξής στρατηγικούς τομείς της χώρας:

Αγροδιατροφή / Βιομηχανία Τροφίμων,    Πολιτιστικές και Δημιουργικές Βιομηχανίες (ΠΔΒ), Υλικά / Κατασκευές, Εφοδιαστική Αλυσίδα, Ενέργεια,Περιβάλλον,Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνίας ΤΠΕ, Υγεία.

Ο συνολικός προϋπολογισμός της δράσης ανέρχεται σε 130 εκατ. € και θα κατανεμηθεί σε δύο κύκλους – 1ος κύκλος 2016: 78 εκατ. € και 2ος κύκλος 2016: 52 εκατ €.

Έναρξη Επιλεξιμότητας των δαπανών : 11.02.2016

Ο επιχορηγούμενος προϋπολογισμός κάθε επενδυτικής πρότασης ανέρχεται από 15.000€ έως 200.000 € με ποσοστό ενίσχυσης το 40% των επιλέξιμων δαπανών και μέγιστο το 50% στην περίπτωση πρόσληψης νέου προσωπικού.

Καλύπτονται οι δαπάνες που εμπίπτουν στις παρακάτω ενέργειες:

Περίοδος Υποβολής Προτάσεων : 07.04.2016 – 20.05.2016

Για την αποτελεσματικότερη προετοιμασία του επιχειρηματικού σας πλάνου, προγραμματίστε άμεσα τα επόμενα βήματα σας σε συνεργασία με την THE FRANCHISE CO.

 

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ