Αρχική Νέα Πρίγκιπας: Η αποθέωση του greek street food!

Πρίγκιπας: Η αποθέωση του greek street food!

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

O Πρίγκιπας προσφέρει το απόλυτο concept ελληνικού street food, με premium κρέατα από μικρές ελληνικές φάρμες, παραδοσιακές συνταγές της Βόρειας Ελλάδας και λαχταριστές, χειροποίητες αλοιφές! Διαθέτοντας ποιότητα και πρώτες ύλες πεντάστερου εστιατορίου σε προσιτές τιμές, πάντα με φιλική εξυπηρέτηση, ξεχωρίζει στον κλάδο της εστίασης.

Και επειδή η φήμη του Πρίγκιπα ταξιδεύει κυριολεκτικά από «στόμα σε στόμα», η ανάπτυξη μέσω franchising έχει ήδη ξεκινήσει. Από τα Εξάρχεια, ο Πρίγκιπας βρέθηκε και στον Άλιμο και συνεχίζει δυναμικά το ταξίδι της επιτυχίας!

prigkipas-franchise-souvlaki

Νέες ευκαιρίες εν μέσω πανδημίας

Την περίοδο των lockdowns, o Πρίγκιπας συνέχισε να λειτουργεί μέσω take away και delivery. Προχώρησε στη λήψη όλων των απαραίτητων μέτρων για την αντιμετώπιση του COVID-19 και εκπόνησε ολοκληρωμένο σχέδιο δράσης, με σκοπό την προφύλαξη των εργαζομένων, την απρόσκοπτη λειτουργία των street food spots αλλά και την προστασία της υγείας των πελατών και ιδιαίτερα των ευπαθών ομάδων. Διατηρώντας κορυφαία θέση στις προτιμήσεις του κοινού με ανοδικές παραγγελίες, προτείνει συνεργασία σε επιχειρηματίες της εστίασης, με στόχο να αυξήσουν την αναγνωρισιμότητα και τα κέρδη τους.

prigkipas-franchise-street-food

Οι ιδιοκτήτες εστιατορίων, ξενοδοχείων, ή μικρών καταστημάτων με κουζίνα, συνεργαζόμενοι με τον Πρίγκιπα μπορούν να τονώσουν τις πωλήσεις μέσω delivery, πραγματοποιώντας μία κερδοφόρα επένδυση σε ένα brand το οποίο έχει αποδείξει πως αποδίδει ακόμα και στην CΟVID-19 εποχή! Ακόμα και αν διαθέτουν μικρό κατάστημα, χωρίς σάλα, μπορούν να επωφεληθούν από τη συνεργασία με τον Πρίγκιπα, εισάγοντας στην κουζίνα τους τις λαχταριστές του επιλογές.

prigkipas-franchise-estiasi-food

Οι επιχειρηματίες μέσω του Πρίγκιπα:

  • Προσφέρουν αυθεντικές συνταγές που αποθεώνουν το “greek street food”
  • Mε χαμηλή επένδυση η επιχείρησή τους γίνεται κέντρο διανομής του Πρίγκιπα
  • Συνεργάζονται με online aggregators (efood, wolt και box)
  • Επωφελούνται από ισχυρές ενέργειες marketing, εξοικονομώντας χρήματα
  • Τονώνουν τη διαφήμιση της επιχείρησής τους, άμεσα

Μάθε περισσότερα για την πρόταση franchise του Πρίγκιπα, εδώ .

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ