Αρχική Νέα Potiri: Το πρώτο drive thru street coffee σε σχήμα ποτηριού!

Potiri: Το πρώτο drive thru street coffee σε σχήμα ποτηριού!

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Το Potiri, έχει επιτύχει να ανοίξει μια νέα κατηγορία στην αγορά της ελληνικής εστίασης, με τη δημιουργία του πρώτου drive thru street coffee spot. To 2018, τα αδέρφια Συμεών και Αστέριος Θεοφίλου, με πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας στον χώρο της εστίασης, εντόπισαν το κενό που υπήρχε στην αγορά, για drive thru street coffee concepts, τα οποία θα εξυπηρετούσαν το κοινό χωρίς καν να βγουν από το όχημά τους.

Έτσι, δημιουργήθηκε το Potiri, ένα πρωτότυπο και καινοτόμο drive thru concept με ισχυρή και διαφοροποιημένη ταυτότητα που συνδυάζει με επιτυχία καφεστίαση και μικρή λιανική. Λειτουργεί ως ενδιάμεση στάση, καθώς οι οδηγοί στο δρόμο για το σπίτι, τη δουλειά ή για κάποια εξόρμηση, κάνοντας μια και μόνο στάση στο Potiri, εφοδιάζονται εύκολα και γρήγορα με τα απαραίτητα για την ημέρα τους από την άνεση του αυτοκινήτου τους.

Η ομάδα του Potiri με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον καινοτόμησε και στην αρχιτεκτονική του καταστήματος ώστε να μείνει ανεξίτηλο στην μνήμη και στην καρδιά των ανθρώπων. Το κτίριο που στεγάζει την επιχείρηση, είναι ένα τεράστιο ποτήρι καφέ σε take away εξυπηρετώντας με αυτόν τον τρόπο και την drive thru μορφή του. Λόγω του ιδιαίτερου παρουσιαστικού του, λειτουργεί ως τοπόσημο της περιοχής καθώς γίνεται εύκολα, σημείο αναφοράς.

Το ολοκληρωμένο προϊοντικό μείγμα καλύπτει πολλαπλές ζώνες και διαφορετικές ανάγκες καθώς από νωρίς το πρωί έως αργά το βράδυ, ο καταναλωτής μπορεί να διαλέξει τον αγαπημένο του καφέ και να τον συνδυάσει με μια σειρά φρέσκων γλυκών ή αλμυρών επιλογών που ολοκληρώνουν την καταναλωτική εμπειρία.  Παράλληλα, τα είδη μικρής λιανικής όπως ψιλικά και είδη καπνού, ενισχύουν τις επί πρόσθετες πωλήσεις αυξάνοντας την μέση απόδειξη της επιχείρησης.

Η επιχειρηματική πρόταση του Potiriδίνει τη δυνατότητα στον νέο συνεργάτη franchisee να συμμαχήσει με μια δυναμική εταιρεία με πολύχρονη εμπειρία και να δημιουργήσουν μαζί ένα αναπτυσσόμενο, πρωτοποριακό και καινοτόμο δίκτυο θέτοντας νέα δεδομένα στην καφεστίαση της Ελλάδας .

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

POTIRI

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ