Αρχική Νέα Potiri: To concept που επαναπροσδιορίζει το drive thru
Potiri: To concept που επαναπροσδιορίζει το drive thru

Potiri: To concept που επαναπροσδιορίζει το drive thru

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Το POTIRI αποτελεί ένα καινοτόμο concept στην αγορά Drive Thru Cafe, φέρνοντας το πρώτο drive thru σε σχήμα ποτηριού. Πρόκειται για ένα concept που παρουσιάζει έντονα στοιχεία διαφοροποίησης ενώ συνδυάζει καφεστίαση και λιανική με έναν απλό και αποδοτικό τρόπο.

To Potiri διαθέτει μια ολοκληρωμένη προϊοντική γκάμα έχοντας όχι μόνο όλα τα είδη καφέ, γευστικά & αλμυρά σνακς, αλλά και είδη μικρής λιανικής όπως τσιγάρα.  Σχεδιασμένο με πρωτοποριακή αρχιτεκτονική, προσφέρει μια μοναδική εμπειρία σε όλους τους οδηγούς οι οποίοι μέσα σε λίγα λεπτά παραλαμβάνουν έτοιμη την παραγγελία τους (κάνοντας έναν γρήγορο κύκλο γύρω από το κατάστημα).

Ο καταναλωτής μπορεί να απολαύσει τα προϊόντα του είτε μέσω drive thru είτε μέσω delivery σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Tο Potiri εξυπηρετεί ταυτόχρονα take away και delivery χωρίς να υπάρχει κάποια σύγκρουση στις ροές των πελατών, κάτι που προσδίδει μεγάλη αξία στο μοντέλο λειτουργίας του.

Potiri

Τι κερδίζει ο franchisee από τη συνεργασία του με το Potiri

Μέσω του franchising, ο υποψήφιος συνεργάτης franchisee του Potiri εξασφαλίζει την τεχνογνωσία του concept. Η ομάδα του Potiri μεταδίδει στον υποψήφιο συνεργάτη franchisee όλη την εμπειρία και τη γνώση στο χώρο της καφεστίασης και της λιανικής. Ο υποψήφιος συνεργάτης franchisee θα επωφεληθεί από τις στρατηγικές συμμαχίες που έχει συνάψει το Potiri με αξιόπιστους προμηθευτές οι οποίοι, είναι άρρηκτα συνδεδεμένοι με την ποιότητα και τη φρεσκάδα.

Ο franchisee και η ομάδα του, ακολουθεί ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα αρχικής κατάρτισης από έμπειρα μέλη της ομάδας στο κατάστημα. Αυτό διασφαλίζει ότι ο franchisee θα μάθει ό,τι χρειάζεται να γνωρίζει για τη λειτουργία και τη σωστή ανάπτυξη ενός καταστήματος Potiri. Στο πρόγραμμα εκπαίδευσης συμπεριλαμβάνονται διαδικασίες και βέλτιστες πρακτικές για τη σωστή λειτουργία του καταστήματος. Οι εργαζόμενοι ενθαρρύνονται να βελτιώσουν τον εαυτό τους, να ενισχύσουν τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους, καθώς και να είναι ανοιχτοί και δεκτικοί στη λήψη πρόσθετης υποστήριξης και αξιοποίησης πόρων που διατίθενται στο δίκτυο.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise


POTIRI

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ