Αρχική Νέα Potiri: Η δυνατή πρόταση στο Drive Through Cafe
Potiri: Η δυνατή πρόταση στο Drive Through Cafe

Potiri: Η δυνατή πρόταση στο Drive Through Cafe

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

To POTIRI απευθύνεται στους οδηγούς -και όχι μόνο- που αναζητούν μια ολοκληρωμένη, ποιοτική πρόταση στην καφεστίαση, η οποία συνδυάζεται αρμονικά με την ταχύτητα εξυπηρέτησης και την απλοποιημένη διαδικασία παραγγελίας. Πρόκειται για ένα καινοτόμο concept που ήρθε για να συμπληρώσει ιδανικά τις ανάγκες στην αγορά Drive Through Cafe.

Σε ένα κατάστημα σχεδιασμένο με πρωτοποριακή αρχιτεκτονική, προσφέρονται καθημερινά ποιοτικές επιλογές coffee & snack, καθώς και είδη μικρής λιανικής, καλύπτοντας τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή από την ασφάλεια και την άνεση του οχήματός του. Την ίδια στιγμή παρέχεται ένα ευέλικτο και γρήγορο delivery, για όσους έχουν ανάγκη από ένα ποιοτικό καφέ, snack ή είδη μικρής λιανικής στο σπίτι, είτε στο γραφείο.

Στο δρόμο προς τη δουλειά μπορείς να κάνεις μία στάση στο POTIRI και θα έχεις εύκολα και γρήγορα ένα πλήρες πρωινό. Με τη φρεσκοψημένη μπουγάτσα από το POTIRI παθαίνεις έρωτα με την πρώτη μπουκιά. Εννοείται ότι μπορείς να τη συνοδεύσεις με τον αγαπημένο σου καφέ. Ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσει μία κεφάτη και γεμάτη ενέργεια μέρα.

Potiri Store Cafe

Επιχειρηματική πρόταση με δυνατά, ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα

Το σύστημα franchise POTIRI δίνει τη δυνατότητα στο νέο συνεργάτη να δραστηριοποιηθεί επιχειρηματικά στον κλάδο της εστίασης με ένα concept που προσφέρει ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα.

  • Καινοτόμα πρόταση στην αγορά του καφέ, με το Drive Through να παρέχει μια μοναδική εμπειρία στον πελάτη.
  • Λειτουργεί ως τοπόσημο, καθώς γίνεται εύκολα σημείο αναφοράς.
  • Αποτελεί ενδιάμεση στάση για τους οδηγούς καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, οικοδομώντας, με αυτόν τον τρόπο, σταθερά αυξανόμενο πελατολόγιο.
  • Διαθέτει ταχύτητα εξυπηρέτησης και απλοποιημένη διαδικασία της παραγγελίας, με αποτέλεσμα να αυξάνεται η πελατειακή ροή και η κερδοφορία.
  • Το ολοκληρωμένο προϊοντικό μείγμα καλύπτει πολλαπλές ζώνες και διαφορετικές ανάγκες.
  • Διαθέτει ευέλικτο delivery που χαρακτηρίζεται από τη γρήγορη εξυπηρέτηση.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise


POTIRI

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ