Αρχική Νέα POTIRI: Η αγαπημένη συνήθεια για την εκκίνηση της καθημερινότητας
POTIRI: Η αγαπημένη συνήθεια για την εκκίνηση της καθημερινότητας

POTIRI: Η αγαπημένη συνήθεια για την εκκίνηση της καθημερινότητας

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

To POTIRI, το πρώτο Drive-Thru Cafe σε σχήμα ποτηριού στην Ελλάδα, συνδυάζει την ποιότητα του καφέ, την ευκολία και τη γρήγορη εξυπηρέτηση. Μετατράπηκε σε must προορισμό και σημείο συνάντησης, προσφέροντας μια μεγάλη ποικιλία επιλογών ιδανική από το ξεκίνημα της ημέρας έως αργά το βράδυ. Αυτή την εμπειρία θέλει να μεταδώσει και σε άλλες περιοχές προσφέροντας ισχυρά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα στο συνεργάτη-franchisee που θα το επιλέξει.

Όμως το POTIRI δεν είναι must προορισμός μόνο το πρωί. Η δυναμική ομάδα που το πλαισιώνει, μετά από σκληρή δουλειά και αφοσίωση έχει δημιουργήσει ένα concept που έχει φωλιάσει για τα καλά στις καρδιές των ανθρώπων της Θεσσαλονίκης, που βρίσκονται on the go για τη δουλειά, το σπίτι, την εκδρομή τους και έχει γίνει αγαπημένη συνήθεια.

Στο POTIRI, εκτός από τη μεγάλη γκάμα επιλογών σε καφέ και είδη λιανικής, επιλέγουν ανάμεσα σε μια ευρεία ποικιλία από γλυκά ή αλμυρά snacks, πίτες, αρτοσκευάσματα, κουλούρια, σάντουιτς, pinsa – ακόμα και cocktails – που αναδεικνύουν κατάλληλα τον καφέ τους και συνθέτουν μια ολοκληρωμένη πρόταση για όλες τις ώρες της ημέρας. Κατάλληλο για μια βόλτα στην πόλη, για το πρώτο πρωινό ξύπνημα πριν τη δουλειά, ή μια οργανωμένη βραδινή έξοδο, το POTIRI καλύπτει διάφορες ανάγκες και διαφορετικά ακροατήρια, ενώ παράλληλα αξιοποιεί τη δυναμική του delivery και των aggregators κάνοντας την εξυπηρέτηση ακόμα πιο… άνετη και βολική.

Ο συνεργάτης – franchisee που επιθυμεί να δραστηριοποιηθεί επιχειρηματικά με την πρόταση που προσφέρει το POTIRI, λαμβάνει μια σειρά από ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα, τα στοιχεία των οποίων οδηγούν σε διαχρονική κερδοφορία. Η προϋπηρεσία στον χώρο του καφέ δεν αποτελεί προϋπόθεση, καθώς σε καμία περίπτωση δεν είναι προαπαιτούμενο επιτυχίας. Η ομάδα υποστήριξης του POTIRI παρέχει ολοκληρωμένη εκπαίδευση και στηρίζει τον franchisee, σε κάθε στάδιο της μεταξύ τους συνεργασία ώστε να γίνει ομαλή η επιχειρηματική μετάβαση. Ειδικότερα, έχει σχεδιαστεί ένα πλήρες πρόγραμμα εκπαίδευσης τόσο για το προσωπικό όσο και για τον συνεργάτη που καλύπτει όλο το φάσμα της λειτουργίας της επιχείρησης.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise


POTIRI

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ