Αρχική Νέα POTIRI: Επιχειρηματική πρόταση διαχρονικής κερδοφορίας!
POTIRI: Επιχειρηματική πρόταση διαχρονικής κερδοφορίας!

POTIRI: Επιχειρηματική πρόταση διαχρονικής κερδοφορίας!

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Η επιχειρηματική πρόταση του POTIRI προσφέρει μια μοναδική καινοτομία στον επιχειρηματικό χώρο, διεισδύοντας στην εστίαση με ένα ξεχωριστό concept με έντονη διαφοροποίηση.

Με την εμφάνισή του στο κοινό της Θεσσαλονίκης παρουσίασε το πρώτο drive-through street coffee concept εισάγοντας μια νέα κατηγορία στην αγορά της εστίασης. Το κτίριο που στεγάζει την επιχείρηση έχει σχήμα ποτηριού, ενώ η ιδιαίτερη αυτή αρχιτεκτονική δομή του το έχει κάνει τοπόσημο της περιοχής καθώς γίνεται σημείο αναφοράς της περιοχής.

Το POTIRI αποτελεί ενδιάμεση στάση για τους οδηγούς οικοδομώντας μια σταθερή κοινότητα πελατών που το προτιμάει καθημερινά για τον καφέ του, ενώ μια μεγάλη προϊοντική γκάμα snack και sandwich είναι διαθέσιμα για να συνοδεύσουν τον καφέ με τον καλύτερο τρόπο συνθέτοντας ένα ολοκληρωμένο γεύμα, για το σπίτι, τη δουλειά, ή τη βόλτα στην πόλη. Παράλληλα, τα προϊόντα μικρής λιανικής όπως ψιλικά και είδη καπνού, ικανοποιούν όλες τις ανάγκες του καταναλωτή με μια στάση. Με τον εύκολο και γρήγορο τρόπο παραγγελίας, ο πελάτης εξυπηρετείται από την άνεση του αυτοκινήτου του. Ακολουθώντας την ειδική σήμανση, οδηγείται με το όχημά του στο παράθυρο που δίνει την παραγγελία, με τη διαδικασία να ολοκληρώνεται πηγαίνοντας στη συνέχεια στο σημείο παραλαβής των προϊόντων.

Η επιχειρηματική πρόταση του POTIRI έχει δημιουργήσει ένα στρατηγικό επιχειρηματικό πλάνο το οποίο διασφαλίζει την διαχρονική κερδοφορία του νέου συνεργάτη franchisee.  Επιπλέον, διαθέτει απλή δομή λειτουργίας ενώ οι στρατηγικές συνεργασίες με τους aggregators συμβάλλουν στην επίτευξη ελεγχόμενων λειτουργικών εξόδων τα οποία, συνδυαστικά με την υψηλή παραγωγικότητα συνιστούν τα βασικότερα πλεονεκτήματα της επιχειρηματικής πρότασης.

Με το POTIRI, ο νέος συνεργάτης franchisee διεισδύει με ένα πλήρως διαφοροποιημένο και εδραιωμένο concept στην απαιτητική αγορά της εστίασης, εξασφαλίζοντας υψηλή κερδοφορία, διαχρονικότητα. Γίνεται μέλος μιας δυναμικής ομάδας που μοιράζεται το ίδιο όραμα και τους ίδιους στόχους, οδεύοντας σταθερά προς την κορυφή. Η ομάδα του POTIRI θα βρίσκεται στο πλευρό του από την πρώτη στιγμή για να τον συμβουλεύει και να τον καθοδηγεί για ό,τι χρειαστεί.

 

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise


POTIRI

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ