Αρχική Νέα Πώς κατάφερε ο Greg Flynn να κλείσει τη μεγαλύτερη συμφωνία franchise στην ιστορία των ΗΠΑ;

Πώς κατάφερε ο Greg Flynn να κλείσει τη μεγαλύτερη συμφωνία franchise στην ιστορία των ΗΠΑ;

σύνταξη panos vogiatzis
0 σχόλια

H Flynn Restaurant Group, τις τελευταίες δύο δεκαετίες, παρουσιάζει μια εντυπωσιακή ανάπτυξη, συγκεντρώνοντας στο δίκτυό της ισχυρές αλυσίδες του κλάδου, όπως Applebees, Arby, Taco Bell και Panera Bread. H ανάπτυξη αυτή ήρθε μέσω τολμηρών εξαγορών με αποκορύφωμα την πρόσφατη συμφωνία που έκανε με την NPC International, έναν από τους μεγαλύτερους franchisees εστιατορίων και έναν από τους μεγαλύτερους χειριστές εστιατορίων κάθε είδους στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η Flynn εξαγόρασε απο την NPC International περισσότερα 900 καταστήματα Pizza Hut και σχεδόν 200 καταστήματα Wendy’s. Κίνηση σταθμός για την Flynn Restaurant Group αλλά και μια τονωτική ένεση για την NPC International, η οποία βρέθηκε αντιμέτωπη με τη χρεοκοπία.

team

Σύμφωνα με τον Greg Flynn, CEO της εταιρείας, η πανδημία έφερε πολλά προβλήματα στα καταστήματα εστίασης αλλά και πολλές ευκαιρίες κερδοφορίας για όλες τις πλευρές. Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο podcast του Restaurant Business, ο Greg Flynn αναφέρει ότι στις επαφές που είχε με τις ομάδες μεγάλων brands, που την περασμένη χρονιά επλήγησαν οικονομικά, ήταν ξεκάθαρος για την στρατηγική που πρέπει να ακολουθήσουν ώστε να φτάσουν στην ανάπτυξη και στην εξέλιξη. Για τον Flynn είναι ζωτικής σημασίας, η επένδυση ενός δικτύου στη βελτίωση των διαδικασιών, της εφοδιαστικής αλυσίδας και στην εύρεση κατάλληλου προσωπικού. Δίνοντας έμφαση στα πολιτιστικά χαρακτηριστικά της κάθε αγοράς, επιτυγχάνει ταχύτερη διείσδυση σε πολλαπλές αγορές και κοινά. Βελτιώνοντας το επιχειρηματικό μοντέλο, ενδυναμώνονται τα δίκτυα franchise. Οι franchisees είναι ευχαριστημένοι, τα καταστήματα λειτουργούν αρμονικά και οι πελάτες συνεχώς αυξάνονται.

wendys 4010578 1920

Στον απόηχο της πανδημίας, σύμφωνα με το Greg Flynn, ο χώρος των εστιατορίων θα ανακάμψει. Μετά από έναν χρόνο στο σπίτι, το κοινό έχει ανάγκη να πάει στα εστιατόρια, να διασκεδάσει και να νιώσει ωραία.

Μπορείς να ακούσεις εδώ όλη την συνέντευξη του Greg Flynn.

Πηγή: Restaurantbusinessonline.com

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ