Αρχική Νέα Πολλαπλές βραβεύσεις για την ΑΒ Βασιλόπουλος

Πολλαπλές βραβεύσεις για την ΑΒ Βασιλόπουλος

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Πλούσιος ο απολογισμός σε βραβεύσεις για την ΑΒ Βασιλόπουλος στο τέλος του 2015. Η εταιρεία τιμήθηκε με 5 σημαντικές διακρίσεις σε αναγνώριση των πρακτικών αειφορίας που εφαρμόζει καθώς και της προσήλωσής της στη χρήση νέων τεχνολογικών μέσων και εφαρμογών.

Αναλυστικά απέσπασε

  • Gold βραβείο στα Energy Mastering Awards στην κατηγορία «LEED – BREAM Certification» για την εφαρμογή πρακτικών εξοικονόμησης ενέργειας έως και 40%, με υπόδειγμα το ΑΒ Green Store στη Σταμάτα . Η τελετή των βραβείων που πραγματοποιούνται για πρώτη φορά στην Ελλάδα έγινε την Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου.
  • Δύο επιπλέον χάλκινες (Bronze) διακρίσεις στις κατηγορίες «Energy Efficiency – Λιανεμπόριο» και «Energy Conservation» ως επιβράβευση της ΑΒ για προγράμματα και πρωτοποριακές δράσεις -κάποιες εφαρμόζονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα- με στόχο την αποδοτική διαχείριση ενέργειας , τη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος και της καταναλισκόμενης ενέργειας που παράγεται συνολικά.
  • 4abd8113faGOLD βραβείο στην κατηγορία «Ολοκλήρωση Εφαρμογών Ηλεκτρονικού Εμπορίου με άλλα Πληροφοριακά Συστήματα», στα E-volution awards 2016, τη μεγάλη γιορτή για το ελληνικό εμπόριο που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου .
  • Bronze στην κατηγορία Αξιοποίηση Νέων Εργαλείων & Μεθόδων Έρευνας Μάρκετινγκ για το «Tracking & Analyzing Customer Experience from A to Z!»

Οι δύο τελευταίες διακρίσεις ανέδειξαν τη χρήση καινοτόμων online εργαλείων, εφαρμογών καθώς και «φρέσκων ιδεών» της ΑΒ με στόχο να ανταποκρίνεται αποτελεσματικά στις ανάγκες προμηθευτών και καταναλωτών προσφέροντάς τους πληθώρα ευκολιών μέσα από νέες αγοραστικές εμπειρίες.

Όπως τονίζουν οι υπεύθυνοι της αλυσίδας, οι συγκεκριμμένες διακρίσεις αναδεικνύουν τη διαρκώς εξελισσόμενη πορεία της ΑΒ Βασιλόπουλος στο εγχώριο λιανεμπόριο μέσα από συστηματικές επενδύσεις στην Εταιρική Υπευθυνότητα, την τεχνολογία και τις καινοτόμες υπηρεσίες συνεχίζοντας δυναμικά και τη νέα χρονιά!

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ