Αρχική Νέα Ποικιλία και ποιότητα: βασικό συστατικό της αποδοτικότητας στα Green Family– το Ελληνικόν

Ποικιλία και ποιότητα: βασικό συστατικό της αποδοτικότητας στα Green Family– το Ελληνικόν

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Ο κλάδος των βιολογικών, ένας κλάδος με σταθερά ανοδική πορεία, εισέρχεται σε μια νέα εποχή, διευρύνοντας ακόμα περισσότερο την αγορά. Όλο και περισσότεροι επενδυτές επιλέγουν το χώρο αυτό, κάτι που δίνει μεγάλη ώθηση στον κλάδο και ανεβάζει το επίπεδο του ανταγωνισμού.

O leader των βιολογικών, η Green Family- το Ελληνικόν , με εμπειρία στον χώρο από το 1996 ακολουθεί μια επιτυχημένη επιχειρηματική πορεία που χαρακτηρίζεται από σταθερότητα, λειτουργικότητα και κερδοφορία.

Ένα από τα «μυστικά» του δικτύου είναι φυσικά η πλούσια ποικιλία που προσφέρουν όλα τα καταστήματά του.

greenfamily.DELICATESSEN1

Στα Green Family- το Ελληνικόν έχουν βαθιά πεποίθηση ότι το να ακολουθεί κανείς μια υγιεινή διατροφή δεν σημαίνει περιορισμένες επιλογές. Μάλλον το αντίθετο! Μια επίσκεψη στα καταστήματα του δικτύου αρκεί για να καταλάβει κανείς ότι εδώ πρωταγωνιστεί ο πλούτος των προϊόντων και ο συνεχής εμπλουτισμός των κωδικών στα ράφια. Ο απόλυτος προορισμός του εξειδικευμένου καταστήματος, το δίκτυο Green Family – το Ελληνικόν διαθέτει όλα όσα χρειάζεται ένα σπίτι, και μάλιστα όλα βιολογικά παραγμένα!

Green Family - βιολογικά προϊόντα

Φρούτα, λαχανικά, μπαχαρικά χύμα και συσκευασμένα, παιδικές τροφές, γαλακτοκομικά, κρέας, ψωμί, γλυκά απορρυπαντικά, καλλυντικά, πάνες και οτιδήποτε χρειάζεται η ελληνική οικογένεια θα το βρει!

Δε θα μπορούσαν φυσικά να λείπουν φυσικά προϊόντα για δυσανεξία, προϊόντα vegan, χωρίς γλουτένη, αφεψήματα, βότανα και συμπληρώματα διατροφής, προϊόντα που έχουν γίνει πλέον εξαιρετικά περιζήτητα και απευθύνονται σε ένα μεγάλο αριθμό καταναλωτών.

Με αυτό τον τρόπο το δίκτυο καλύπτει όλες τις αγοραστικές ανάγκες του κοινού και δημιουργεί σταθερές σχέσεις εμπιστοσύνης.

H ποικιλία των καταστημάτων προσφέρει στον franchisee πολλαπλά οφέλη. Ποικιλία με βάθος και εύρος που προσφέρει υψηλή κυκλοφοριακή ταχύτητα και οδηγεί στην κερδοφορία. Αναλαμβάνει μια επιχείρηση με πολλαπλά profit centers που ανεβάζει το μέσο όρο της ημερήσιας απόδειξης, ενώ ταυτόχρονα καλύπτει ένα κομμάτι της αγοράς που δεν καλύπτουν οι άλλοι. Με αυτό τον τρόπο χτίζει ισχυρό awareness και ωθεί τον πελάτη σε νέες αγορές.

greenfamily.SOFOULI

Το εξειδικευμένο προσωπικό των καταστημάτων γνωρίζει κάθε ένα προιόν ξεχωριστά και βοηθάει τον καταναλωτή να επιλέξει αυτό που του ταιριάζει και αυτό που πραγματικά χρειάζεται. Σε αυτό το γεγονός στηρίζονται οι στοχευμένες πωλήσεις που πραγματοποιούνται και οδηγούν σε πιστότητα και μεγιστοποίηση του value for money.

Επίσης, χάρη στα προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας που έχει αναπτύξει η εταιρεία, ενισχύει την ποικιλία στα ράφια της και κερδίζει καθημερινά την εμπιστοσύνη των πελατών λόγω της ποιότητας και των ανταγωνιστικών τιμών.  Ταυτόχρονα, όλα τα προϊόντα του δικτύου αναγράφουν προέλευση και παραγωγό, γεγονός που βοηθάει τον καταναλωτή να νιώσει σιγουριά για τις αγορές του.

Green Family βοτανα βιολογικά

Με ένα δοκιμασμένο concept που ανταποκρίνεται πλήρως στις σύγχρονες ανάγκες του καταναλωτή, το πλούσιο προϊοντικό μείγμα του Green Family – το Ελληνικόν εξασφαλίζει σταθερές και αυξημένες χρηματοροές καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Δραστηριοποιηθείτε κι εσείς στην ισχυρή και ανερχόμενη αγορά των βιολογικών προϊόντων με τους καλύτερους. Μάθετε περισσότερα για την πρόταση franchise Green Family – το Ελληνικόν εδώ.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ