Αρχική Νέα Ποια τα οφέλη συνεργασίας με την KIOSKY’S CONVENIENCE STORE;

Ποια τα οφέλη συνεργασίας με την KIOSKY’S CONVENIENCE STORE;

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

22 σημεία σε Αττική, σε μόλις δύο χρόνια λειτουργίας. 5 καταστήματα σε 1. Εύκολες, συνδυαστικές αγορές με ασφάλεια και χαμόγελο. Αυτό είναι το KIOSKY’S CONVENIENCE STORE, η καρδιά κάθε γειτονιάς!

kioskys-convenience-store-franchise

Ο επιχειρηματίας που θα επιλέξει να συνεργαστεί με το δίκτυο KIOSKY’S CONCENIENCE STORE θα ενταχθεί στο περιβάλλον ενός ισχυρού brand με αναγνωρισιμότητα και ενιαία εταιρική ταυτότητα. Τι σημαίνει αυτό; Υψηλή επισκεψιμότητα, ισχυρά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα και ρευστότητα από την πρώτη κιόλας ημέρα λειτουργίας. Με διευρυμένο ωράριο και ποιοτικές παροχές, ο franchisee του KIOSKY’S CONVENIENCE STORE χτίζει σχέσεις καθημερινότητας, ενισχύοντας παράλληλα την επαναληψιμότητα των αγορών του κοινού.

kioskys-convenience-store-gonia-kafe

Ταυτόχρονα, οι στρατηγικές συμφωνίες που έχει συνάψει η μητρική εταιρεία με αξιόπιστους προμηθευτές δίνουν στον επιχειρηματία τη δυνατότητα να εφοδιάζει εύκολα και με πληρότητα τα ράφια των καταστημάτων του, διασφαλίζοντας υψηλή κυκλοφοριακή ταχύτητα.

kioskys-convenience-store-tsigara-franchise

Παράλληλα, οι σύγχρονες μορφές διαχείρισης προμηθειών ευνοούν την αξιοποίηση από πλευράς του franchisee ως αγοραστική δύναμη του Ομίλου, διασφαλίζοντας με αυτό τον τρόπο την καλύτερη δυνατή οικονομική απόδοση. Με αυτόν τον τρόπο ο καταναλωτής βρίσκει ό,τι ζητήσει στα καταστήματα του δικτύου στις καλύτερες τιμές της αγοράς και επιλέγει τα KIOSKY’S CONVENIENCE STORE για τα καθημερινά του ψώνια.

kioskys-convenience-store-halandri

Εύκολα και γρήγορα

Ο όμιλος Kiosky’s, σε έναν ταχύτατα αναπτυσσόμενο κλάδο παρουσιάζει μια πρόταση franchise που απαντά αποτελεσματικά στις προκλήσεις της σύγχρονης αγοράς: Μεγάλη κινητικότητα κι επαναλαμβανόμενες αγορές καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, υψηλές αποδόσεις και πολλαπλά οφέλη. Μια κερδοφόρα επιχείρηση με το κλειδί στο χέρι με ένα ευέλικτο επιχειρηματικό μοντέλο για single, Multi Unit ή συμμετοχικά σχήματα. Εύκολο στη λειτουργία και με χαμηλό ύψος επένδυσης, το πιο εξελιγμένο convenience store προσφέρει νέες ευκαιρίες σε δυναμικούς franchisees, με κύρια χαρακτηριστικά την αξιοπιστία και την κερδοφορία.

Για το δικό σου KIOSKY’S CONVENIENCE STORE, μπες εδώ.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ