Αρχική Νέα Pizza Fan Rebranding: Nέα εικόνα, νέα εμπειρία!

Pizza Fan Rebranding: Nέα εικόνα, νέα εμπειρία!

σύνταξη Loukia Karrori
0 σχόλια

Το rebranding της Pizza Fan είναι γεγονός και λανσάρει μια νέα εικόνα για την εταιρεία που τα τελευταία 25 χρόνια πρωταγωνιστεί στον χώρο της εστίασης με 80 καταστήματα στην Ελλάδα και την Κύπρο και με μια μεγάλη σειρά από καινοτόμα προϊόντα που άλλαξαν τα δεδομένα.

Νέο λογότυπο, νέα εταιρική ταυτότητα, νέα δημιουργική κατεύθυνση στα καταστήματα με μινιμαλιστική προσέγγιση, ωραίους χώρους και νέους χρωματικούς συνδυασμούς, φέρνουν μια ολοκαίνουργια εμπειρία που μας φτιάχνει τη διάθεση.

pizza fan franchising

Παράλληλα, καταστήματα από τη μια άκρη της Ελλάδας στην άλλη αλλάζουν θέση, μετακομίζοντας σε πιο κεντρικά σημεία της πόλης που τα φιλοξενεί, κάνοντας την πρόσβαση για όλους ακόμα πιο εύκολη και βελτιώνοντας τους χρόνους παράδοσης.

Το πετυχημένο rebranding της Pizza Fan σκοπό έχει να καλωσορίσει το κοινό της στο κατάστημα, δίνοντάς σε όλους τη δυνατότητα για ακόμα καλύτερες τιμές και ειδικές προσφορές take away. Αυτό τον μήνα ολοκληρώθηκαν τα καταστήματα Αγ. Αναργύρων, Αιγάλεω, Αμπελοκήπων, Γαλατσίου, Αμαρουσίου, Νίκαιας, Άνοιξης, Καλλιθέας & Ραφήνας.

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ