Αρχική Νέα Pizza Fan: Νέα “κυκλαδίτικη” pizza που μυρίζει… καλοκαίρι!

Pizza Fan: Νέα “κυκλαδίτικη” pizza που μυρίζει… καλοκαίρι!

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Η Pizza Fan χαρακτηρίζεται από τη συνεχή ανανέωση του προϊόντικού της μείγματος με τις νεές γεύστικες προτάσεις που προσφέρει συνεχώς στο κοινό. Αυτή τη φορά και ενόψει καλοκαιριού, σειρά έχει η Κυκλαδίτικη πίτσα.

Μια πραγματικά ιδιαίτερη συνταγή που μας ταξιδεύει γευστικά στο πολυαγαπημένο σύμπλεγμα νησιών, σημείο αναφοράς για όλους μας το καλοκαίρι αλλά και τον υπόλοιπο χρόνο.

Χρησιμοποιώνταςαυθεντικά παραδοσιακά προϊόντα Κυκλάδων, όπως γραβιέρα Νάξου ΠΟΠ, καπνιστό λουκάνικο Μυκόνου, φρέσκα ζουμερά ντοματίνια και σάλτσα ντομάτας η Pizza Fan δημιούργησε μια πίτσα με εξαιρετικά πρωτότυπη γεύπη π.υ αξίζει να δδοκιμ νησιών που εση, εντυπωσιάζοντας για μια ακόμη φορά τους fans της.

Η PIZZA FAN είναι μια 100%  ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο της εστίασης εδώ και 20 χρόνια. Eπενδύοντας σταθερά στην ποιότητα, έχει σήμερα κατακτήσει τη θέση  της Νο1 αλυσίδας pizza delivery, ανάμεσα από πολλές άλλες εταιρείες, κάποιες από τις οποίες πολυεθνικές. Σήμερα  εξυπηρετεί με 64 καταστήματα,  πάνω από 700  διαφορετικές περιοχές σε κάθε άκρη της Ελλάδας.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ