Αρχική Νέα PIZZA FAN: «Καθημερινά επιβεβαιωνόμαστε για τη σωστή μας επιλογή»

PIZZA FAN: «Καθημερινά επιβεβαιωνόμαστε για τη σωστή μας επιλογή»

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

«Με 30 και πλέον χρόνια εμπειρίας στον χώρο της εστίασης, ο επιχειρηματικός δρόμος ήταν για εμάς μονόδρομος», δηλώνουν χαρακτηριστικά τα μέλη της οικογένειας Μαντζιαβά, franchisees 6 πλέον καταστημάτων της PIZZA FAN.

«Αναζητώντας ένα επιτυχημένο μοντέλο franchise στο χώρο της εστίασης με αναπτυξιακή πορεία και δυναμική, συνειδητοποιήσαμε πως αυτό που ψάχναμε δεν ήταν άλλο από το franchise concept της PIZZA FAN. Τώρα, μετρώντας πια περισσότερο από μια 10ετία συνεργασίας με την PIZZA FAN, καθημερινά επιβεβαιωνόμαστε για τη σωστή μας επιλογή».

FS: Πώς προέκυψε η συνεργασία με την PIZZA FAN ;

Η πρώτη επαφή με την εταιρεία έγινε στην ετήσια έκθεση Franchise, όπου συναντήσαμε και μιλήσαμε με τους ανθρώπους της PIZZA FAN. Δεν ήταν δύσκολο να διακρίνουμε ότι πρόκειται για ένα επιτυχημένο μοντέλο που ικανοποιούσε ακριβώς τα «θέλω» μας. Στη συνέχεια, κατόπιν συζητήσεων αλλά και προσωπικής έρευνας, αποφασίσαμε να προχωρήσουμε. Κι όλα σιγά σιγά πήραν το δρόμο τους…

FS: Πώς φτάσατε λοιπόν στην πρώτη μέρα λειτουργίας του καταστήματος Χαλανδρίου;

Μετά την εύρεση του κατάλληλου ακινήτου, πάντα σε στενή συνεργασία με τα έμπειρα στελέχη της PIZZA FAN, ακολούθησε συνεργασία με πολιτικό μηχανικό για την αδειοδότηση του καταστήματος, ο σχεδιασμός για την καλύτερη οργάνωση του χώρου και τέλος η παραγγελία όλου του απαραίτητου υλικοτεχνικού εξοπλισμού. Τελευταίο στάδιο ήταν η παραγγελία των πρώτων υλών. Μετά από κατάλληλη εκπαίδευση, έγιναν τα απαραίτητα τεστ και δοκιμές μέσα στο κατάστημα, ώστε να είναι καθ’ όλα έτοιμος ο νέος μας χώρος να κατακτήσει και να εξυπηρετήσει ακόμη μια περιοχή.

FS: Και μετά από δύο χρόνια ανοίξατε το δεύτερο σημείο στα Μελίσσια;

Ακριβώς. Αφού τον Ιούνιο 2005 ξεκινήσαμε τη συνεργασία μας με την PIZZA FAN στο πρώτο μας κατάστημα, έπειτα από σκληρή δουλειά, υπομονή και ακολουθώντας το πλάνο επέκτασης της εταιρείας, προχωρήσαμε στο άνοιγμα του δεύτερου καταστήματος στα Μελίσσια. Η συνεχής επιτυχία, η άνοδος των πωλήσεων αλλά και η στήριξη και ηγετική ικανότητα του Προέδρου μας, μας ώθησε σταδιακά σαν οικογένεια να διαχειριζόμαστε σήμερα έξι καταστήματα στο σύνολό τους. Η ικανοποίηση που έχουμε λάβει από αυτές μας τις επενδύσεις και τη συνεργασία μας με την PIZZA FAN, μας έχουν οδηγήσει με τη σειρά τους να έχουμε πίστη στο μοντέλο της εταιρίας μας, να συνεχίσουμε την προσπάθεια για μεγαλύτερη επιτυχία και να έχουμε διάθεση για περαιτέρω επέκταση.

FS: Ως franchisee , ποιο θεωρείτε ότι είναι το πιο «δυνατό χαρτί» του συστήματος franchise της PIZZA FAN ;

Πρώτο και κύριο είναι το προϊόν και η ποιότητά του. Η αυστηρή επιλογή πρώτων υλών, τα αγνά υλικά που φθάνουν καθημερινά στα καταστήματά μας, εγγυώνται ότι το τελικό προϊόν που θα απολαύσει ο πελάτης θα είναι απόλυτα ελεγμένο. Έπειτα το επιθετικό marketing -με ενέργειες που συνέχεια ανανεώνονται- και στη συνέχεια η σωστή τιμολογιακή πολιτική που ακολουθεί πάντα τις ανάγκες της αγοράς.

Ολόκληρη η συνέντευξη της οικογένειας Μαντζιάβα, στο νέο τεύχος του FRANCHISE SUCCESS-τεύχος 62-που κυκλοφορεί τον Σεπτέμβριο.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ