Αρχική Νέα Pizza Fan: GOLD WINNER “STELIOS STAVRIDIS” AWARD FOR EXCELLENCE IN FRANCHISING 2023

Pizza Fan: GOLD WINNER “STELIOS STAVRIDIS” AWARD FOR EXCELLENCE IN FRANCHISING 2023

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Το βραβείο GOLD WINNER “STELIOS STAVRIDIS” AWARD FOR EXCELLENCE IN FRANCHISING 2023 απονέμεται στo δίκτυο franchise Pizza Fan, στα φετινά THE FRANCHISE SUCCESS AWARDS. Επιβραβεύεται η εξαιρετική συνεισφορά της εταιρείας στο franchising, ιδιαίτερα στον κλάδο της εστίασης καθώς και η συμβολή της στην ελληνική οικονομία συνολικά.

PIZZA FAN STELIOS STAVRIDIS

Μέσα από την πολυετή εμπειρία, η Pizza Fan έχει εφαρμόσει καινοτόμες πρακτικές και στρατηγικές θέτοντας νέα θεμέλια στο franchising στην Ελλάδα. Οι πρακτικές αυτές περιλαμβάνουν:

  • Ένα ολοκληρωμένο επιχειρηματικό μοντέλο που συμπληρώνεται από μια ισχυρή επωνυμία, ανταποκρινόμενη κατάλληλα στις απαιτήσεις της αγοράς.
  • Επίτευξη της διαρκούς εξέλιξης και καινοτομίας σε επίπεδο concept και υποδομών υποστήριξης.
  • Αποδεδειγμένη ικανότητα υποστήριξης των νέων franchisees σε όλες τις πτυχές των επιχειρησιακών λειτουργιών.
  • Ευέλικτο μοντέλο συνεργασίας ανταποκρινόμενο στις προκλήσεις του ανταγωνιστικού πεδίου.
  • Αυτές οι πρακτικές συνέβαλαν στη δημιουργία ενός ισχυρού δικτύου, διαδραματίζοντας κομβικό ρόλο στην ενίσχυση του franchising ως όχημα για την επιχειρηματική ανάπτυξη στην ελληνική αγορά.

Μέσα από την πολυετή εμπειρία, η Pizza Fan έχει εφαρμόσει καινοτόμες πρακτικές και στρατηγικές θέτοντας νέα θεμέλια στο franchising στην Ελλάδα

Η ανάδειξη της Pizza Fan ως GOLD WINNER “STELIOS STAVRIDIS” AWARD FOR EXCELLENCE IN FRANCHISING 2023 επιβραβεύει την ακλόνητη αφοσίωση της εταιρείας στη συνεπή εξέλιξη του concept και του επιχειρηματικού της μοντέλου, εφοδιάζοντας τους συνεργάτες με τις απαραίτητες δεξιότητες για μια επιτυχημένη επιχειρηματική πορεία.

Το δίκτυο franchise Pizza Fan διακρίθηκε και το 2021 στα THE FRANCHISE SUCCESS AWARDS με το βραβείο GOLD WINNER Driving Growth and Innovation 2021.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ