Αρχική Νέα PIZZA DAYS: Η φρέσκια πρόταση που διεισδύει δυναμικά στην αγορά του Pizza Delivery

PIZZA DAYS: Η φρέσκια πρόταση που διεισδύει δυναμικά στην αγορά του Pizza Delivery

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Δυναμική είσοδο στο franchising πραγματοποιεί το PIZZA DAYS, δίνοντας μια ποιοτική προσέγγιση στην αγορά του Pizza Delivery και του ελεύθερου χρόνου. Σε έναν χώρο που έχει σχεδιαστεί με έμφαση στην υψηλή αισθητική και διακρίνεται η αγάπη στην παράδοση του ξυλόφουρνου και τη φρέσκια ζύμη, προσφέρονται καθημερινά artisanal δημιουργίες που ικανοποιούν στο μέγιστο βαθμό τον καταναλωτή που αναζητά μια μοναδική πρόταση αξίας.

Pizza Days

Πρόκειται για ένα concept πολλαπλής απεύθυνσης, με τη φρέσκια χειροποίητη pizza, από ζυμάρι 24ωρης ωρίμανσης που ψήνεται στον ξυλόφουρνο μπροστά στα μάτια του επισκέπτη, να πρωταγωνιστεί στον ολοκληρωμένο προϊοντικό κατάλογο. Ταυτόχρονα η φρέσκια χειροποίητη ζύμη γίνεται η βάση για τις τυρόπιτες, τα πεϊνιρλί και τα καλτσόνε, επιτυγχάνοντας με αυτόν τον τρόπο την μείωση της φύρας.

Την εμπειρία PIZZA DAYS ενισχύουν οι αυθεντικές brunch επιλογές, όπως αβγά ποσέ, pizza rolls, σάντουιτς, αλλά και οι πλούσιες γευστικές προτάσεις (καφές, ζυμαρικά, ορεκτικά & κυρίως γεύματα, σαλάτες, γλυκά) που καλύπτουν και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.

Pizza Days

PIZZA DAYS στιγμές…

To PIZZA DAYS αποτελεί σημείο συνάντησης καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, για meetings, όπως και για μετά τη δουλειά, ενώ το σαββατοκύριακο είναι ο αγαπημένος προορισμός για νόστιμο brunch. Παράλληλα τα στοιχεία της ατμόσφαιρας του καταστήματος είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε να παρατείνουν την παραμονή του επισκέπτη, προκειμένου να απολαύσει τα ποιοτικά γεύματα που προσφέρονται. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα το PIZZA DAYS να παρέχει ένα πλήρες customer journey, επιτυγχάνοντας ταυτόχρονα την αύξηση της μέσης απόδειξης.

Επιπλέον ανταποκρίνεται πλήρως στις προκλήσεις της εποχής, όπου ο πελάτης επιθυμεί ποιοτικό φαγητό στον χώρο του ή το καταναλώνει on the go. Στο πλαίσιο αυτό προσφέρει ευέλικτο take-away & delivery για τον καταναλωτή που θέλει να αποκομίσει την εμπειρία PIZZA DAYS στο σπίτι, στο δρόμο είτε στο γραφείο του και απαιτεί ταχύτητα εξυπηρέτησης.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

PIZZA DAYS

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ