Αρχική Νέα Πιάτσα Καλαμάκι: Γεύσεις κορυφαίας ποιότητας στη Νο. 1 πρόταση στην εστίαση!

Πιάτσα Καλαμάκι: Γεύσεις κορυφαίας ποιότητας στη Νο. 1 πρόταση στην εστίαση!

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Στην πολυσύχναστη αγορά της εστίασης, λίγα concepts καταφέρνουν να συλλάβουν την ουσία της κορυφαίας γαστρονομικής προσφοράς, εισάγοντας παράλληλα καινοτόμες προσθήκες. Το Πιάτσα Καλαμάκι αναδεικνύεται ως το φωτεινό παράδειγμα στην κατηγορία του, καθώς μέσω του συγκερασμού της ελληνικής παράδοσης με τις νέες, πρωτοπόρες εισαγωγές, έχει αιχμαλωτίσεις τις καρδιές του ελληνικού κοινού.

Πιάτσα Καλαμάκι

Γευστική ποικιλία που εντυπωσιάζει

Στον πυρήνα της επιτυχίας της Piatsa Kalamaki βρίσκεται η αφοσίωσή της στο σερβίρισμα της αυθεντικής ελληνικής κουζίνας, με το σουβλάκι να βρίσκεται στο επίκεντρο. Το σουβλάκι, που αποτελείται από σουβλιστό και ψητό κρέας, συνοδευόμενο παραδοσιακά από πίτα, τζατζίκι και φρέσκα λαχανικά, είναι ένα αγαπημένο προϊόν της ελληνικής γαστρονομίας. Η Πιάτσα Καλαμάκη έχει τελειοποιήσει την τέχνη της δημιουργίας λαχταριστών σουβλακιών, συνδυάζοντας ζουμερά κρέατα, γευστικές μαρινάδες και παραδοσιακά συνοδευτικά για να δημιουργήσει μια γαστρονομική εμπειρία που μεταφέρει τους επισκέπτες στους ηλιόλουστους δρόμους της Ελλάδας.

Πιάτσα Καλαμάκι

Κορυφαία ποιότητα προϊόντων

Το Πιάτσα Καλαμάκι παρουσιάζει το αγαπημένο street food των Ελλήνων στην καλύτερη εκδοχή του, καθώς προσφέρει την πληρέστερη πρόταση στην κατηγορία του, με πάνω από 600 διαφορετικές επιλογές προϊόντων, αξιοποιώντας μια κοινή γραμμή παραγωγής, τις ίδιες πρώτες ύλες, εκπαίδευση και συνταγές. Από την χρήση αποκλειστικά κορυφαίας ποιότητας πρώτες ύλες, μέχρι την άρτια εκπαίδευση του προσωπικού, το Πιάτσα Καλαμάκι λαμβάνει προσεκτικά υπόψιν κάθε λεπτομέρεια, προκειμένου να προσφέρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στο πολυάριθμο κοινό του.

Πιάτσα Καλαμάκι

2 concepts σε 1 επένδυση

Πέρα από έναν ακαταμάχητο γευστικό προορισμό κορυφαίας ποικιλίας και ποιότητας, το Πιάτσα Καλαμάκι προσφέρει ένα μοναδικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα που το κάνει να διαφέρει αισθητά στην εστίαση. To Piatsa Burger Corner, αποτελεί ένα ξεχωριστό concept που εστιάζει αποκλειστικά στα λαχταριστά burgers, μέσα στο Πιάτσα Καλαμάκι! To concept του Piatsa Burger Corner προσφέρει αποκλειστικά κορυφαίας ποιότητας ζουμερά και λαχταριστά burgers, σε όλες τις εκδοχές τους. Τα μοσχομυριστά, χειροποίητα μπιφτέκια, ζυμώνονται καθημερινά με μυστική συνταγή, μέσα σε απολαυστικό ψωμάκι (μπριός, χωριάτικο ή μαύρο από ενεργό άνθρακα), ενώ πλαισιώνονται από μια μεγάλη ποικιλία από σάλτσες (Honey Mustard, Caesar’s κ.λ.π.) και φρέσκα, δροσερά λαχανικά.

Πολλαπλά οφέλη για το νέο συνεργάτη

Το brand name του Πιάτσα Καλαμάκι αντιπροσωπεύει τις κορυφαίες γεύσεις της ελληνικής κουζίνας, με μια μοντέρνα πινελιά που απευθύνεται σε ένα ευρύ κοινό, ενώ τα οφέλη από τη συνεργασία με το δίκτυο είναι πολλά. Η δραστηριοποίηση στη μεγαλύτερη και σταθερά αναπτυσσόμενη κατηγορία της εστίασης προσφέρει υψηλές πωλήσεις και κερδοφορία, διατηρώντας την πιο πλούσια προϊοντική γκάμα, που διεισδύει σε πολλαπλές αγορές (σουβλάκι, burger, vegetarian/vegan), με κοινή διαχείριση της πρώτης ύλης και χαμηλότερο food cost και φύρες στην κατηγορία του. Παράλληλα, η δυνατότητα ανάπτυξης δύο concepts με μία επένδυση, με το Piatsa Burger Corner, διευρύνει σημαντικά την πελατειακή βάση, διατηρώντας χαμηλά τα λειτουργικά έξοδα για τον νέο συνεργάτη.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

Πιάτσα Καλαμάκι

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ