Αρχική Νέα Piatsa Burger Corner από το Πιάτσα Καλαμάκι!
Piatsa Burger Corner από το Πιάτσα Καλαμάκι!

Piatsa Burger Corner από το Πιάτσα Καλαμάκι!

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Το Πιάτσα Καλαμάκι είναι ένα δυναμικό και ανταγωνιστικό concept που συνδυάζει άψογα τον βασιλιά του ελληνικού street food με την πιο πλούσια ποικιλία προϊόντων. Με αδιαμφισβήτητη προτεραιότητα στην ποιότητα και στην παροχή της καλύτερης εμπειρίας εξυπηρέτησης των πελατών, το Πιάτσα Καλαμάκι και το Piatsa Burger Corner ξεχωρίζουν, λαμβάνοντας πολυάριθμες διακρίσεις και βραβεία μαζί με δεκάδες χιλιάδες θετικές κριτικές στα καταστήματά του.

Το Πιάτσα Καλαμάκι έχει επιτύχει να αποφύγει να στερεότυπα που το εγκλωβίζουν σε ένα μόνο concept. Χάρη στη διαρκή όρεξη για δουλειά και εξέλιξη διαθέτει ένα μοναδικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, παρέχοντας στους νέους συνεργάτες την ευκαιρία να αναπτύξουν δύο concept μέσα σε ένα, με το Piatsa Burger Corner. Τα δύο concepts παράγουν όλα τα προϊόντα του καταλόγου μέσα από μια κοινή κουζίνα, χωρίς να απαιτείται μεγάλη ομάδα εξειδικευμένου προσωπικού καθώς, διαθέτει απλή και εύκολη δομή λειτουργίας. Τα απολαυστικά burgers του αποτελούν σημείο αναφοράς, καθώς η ομάδα του Πιάτσα Καλαμάκι έχει επενδύσει σημαντικά στην ποιότητα, παρέχοντας στους franchisees ένα concept μέσα στο concept.

Χειροποίητα καθημερινά με μυστική συνταγή, τα λαχταριστά burgers του Piatsa Burger Corner φτιάχνονται με μοσχομυριστό μοσχαρίσιο κρέας και περικλείονται σε ένα λαχταριστό ψωμάκι, είτε είναι μπριός, είτε απλό, είτε μαύρο από ενεργό άνθρακα. Στη συνέχεια συμπληρώνονται με μια μεγάλη ποικιλία από σάλτσες, όπως Honey Mustard και Caesar’s, καθώς και φρέσκα, δροσερά λαχανικά. Το αποτέλεσμα είναι ένας ιδανικός προορισμός για τους λάτρεις του burger, που μοιράζονται μοναδικές στιγμές γευστικής απόλαυσης και ικανοποιώντας ακόμη και τους πιο εκλεπτυσμένους ουρανίσκους.

Πολλαπλά οφέλη για τον franchisee

Το Πιάτσα Καλαμάκι αποτελεί την καλύτερη επιλογή για όσους αναζητούν κερδοφορία, ανθεκτικότητα και ασφάλεια στον κλάδο της εστίασης. Προσφέρει πάνω από 600 επιλογές προϊόντων του έξυπνα σχεδιασμένου μενού, το οποίο βοηθά στην κάλυψη όλων των γευστικών γούστων ενώ παράλληλα διαθέτει assembly χαρακτήρα που βοηθά στη μείωση των φυρών και στη δυνατότητα ανάπτυξης δύο concept σε ένα. Έχει ένα πλήρως οργανωμένο σύστημα delivery και υποδομές για τη βελτιστοποίηση της συνεργασίας με τους aggregators.

Το δίκτυο Πιάτσα Καλαμάκι έχει ξεκινήσει την επιτυχημένη ανάπτυξη του δικτύου του και προσφέρεται στον συνεργάτη franchisee με τέσσερις ευέλικτους τύπους καταστημάτων: flagship, hub, regional και experience, ανάλογα με τις ανάγκες της τοπικής αγοράς και της εμπορικής διελευσιμότητας. Με σταθερή ισχυρή παρουσία και κερδοφορία στη μεγαλύτερη κατηγορία της εστίασης, το Πιάτσα Καλαμάκι είναι μια σίγουρη επένδυση για όσους αναζητούν μια δυναμική είσοδο στον κλάδο της εστίασης.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise


Πιάτσα Καλαμάκι

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ