Αρχική Νέα Pet City: Ποιοι παράγοντες οδηγούν στην επιτυχία του Νο1 pet shop brand

Pet City: Ποιοι παράγοντες οδηγούν στην επιτυχία του Νο1 pet shop brand

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Η Νο1 αλυσίδα καταστημάτων λιανικής στην Ελλάδα με επίκεντρο τους τετράποδους φίλους μας και τις ανάγκες τους, η Pet City, επιβραβεύεται συνεχώς για τη μεγάλη ποικιλία προιόντων που διαθέτει, καθώς και για την άριστη σχέση ποιότητας-τιμής.

Πρόκειται για τη Νο1 εταιρεία στην Ελλάδα και 9η στην Ευρώπη με αντικείμενο την εισαγωγή, εμπορία και διάθεση τροφών κατοικίδιων ζώων και αξεσουάρ. Μετρά 56 καταστήματα συνολικά και έχει βραβευτεί ως μια από τις 500 ταχύτερα αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις της Ευρώπης!

Πρόκειται για μια οικογενειακή επιχείρηση με μακρόχρονη παρουσία στον χώρο. Η επιτυχημένη πορεία της καθιστά την Pet City συνώνυμο της φροντίδας και της περιποίησης των ζώων, αποτελώντας ένα ποιοτικό και αξιόπιστο brand στην εγχώρια και διεθνή αγορά.

H Pet City παραμένοντας πιστή στην αποστολή και το όραμά της, σχεδιάζει την ανάπτυξη του δικτύου της μέσω franchise καταστημάτων, αναζητώντας συνεργάτες σε όλη την Ελλαδική περιφέρεια, με όραμα να δημιουργήσει τη μεγαλύτερη και πιο αληθινή φιλόζωη οικογένεια στην Ελλάδα.

Οι ανταγωνιστικές τιμές, οι μακροχρόνιοι και πιστοί πελάτες, το Νο1 pet shop brand και το δοκιμασμένο επιχειρηματικό μοντέλο, εξασφαλίζουν υψηλή απόδοση και κέρδη.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ