Αρχική Νέα Pet City: 90 καταστήματα τώρα και στις Αχαρνές

Pet City: 90 καταστήματα τώρα και στις Αχαρνές

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Εδώ και πάνω από 3 δεκαετίες, συγκεκριμένα 34 ολόκληρα χρόνια μεγαλώνουμε σε κάθε γειτονιά μαζί με τα Pet City φροντίζοντας με συνέπεια ό,τι πολυτιμότερο έχουμε, τους μικρούς πιστούς μας φίλους, τα ζώα μας.

Το νέο κατάστημα στις Αχαρνές, άνοιξε πλέον τις πόρτες τους και μπορείς να το επισκεφθείς στην οδό Φιλαδελφείας 79, εξασφαλίζοντας ό,τι χρειάζεται το ζωάκι σου στην καλύτερη ποιότητα της αγοράς.

Η Pet City είναι η Νο 1 αλυσίδα καταστημάτων λιανικής στην Ελλάδα με αντικείμενο την εισαγωγή, εμπορία και διάθεση τροφών κατοικίδιων ζώων και αξεσουάρ. Η εταιρεία διαθέτει σήμερα τη μεγαλύτερη ποικιλία προϊόντων στην ελληνική αγορά στις καλύτερες τιμές.

Η εταιρεία Pet City εμμένοντας πιστή στο μότο της «τα πάντα για τους πιστούς μας φίλους» έχει εξασφαλίσει για τους πελάτες της την παροχή υπηρεσιών που αφορούν στον καλλωπισμό, την εκπαίδευση και την κτηνιατρική επίβλεψη των κατοικίδιων φίλων μας.

Πελάτες και συνεργάτες επωφελούνται από τα προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας. Με τις προνομιακές τιμές και την υψηλή ποιότητα αυξάνουν την εμπιστοσύνη και τον δείκτη πιστότητας των καταστημάτων του δικτύου. Παράλληλα, οι συνεργάτες επωφελούνται από τα υψηλά περιθώρια κέρδους λόγω της εξαιρετικά προνομιακής τους τιμής και μπορούν να ελέγχουν άμεσα την ποικιλία των προσφερόμενων προϊόντων, την ποιότητά τους και τα αποθέματα.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

PET CITY

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ