Αρχική Νέα ΠΕΡΙΚΑΦΕ: «Η εκπαίδευση του franchisee κύριο μέλημά μας»

ΠΕΡΙΚΑΦΕ: «Η εκπαίδευση του franchisee κύριο μέλημά μας»

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Από τον Πειραιά, στο Σύνταγμα και πρόσφατα στη Νέα Σμύρνη, το ΠΕΡΙΚΑΦΕ μας ταξιδεύει σε El Salvador, Costa Rica, Sidamo και Guatemala με τα επιλεγμένα blends και τα μονοποικιλιακά χαρμάνια που προσφέρει, αλλάζοντας ό,τι γνωρίζαμε έως σήμερα για την καφεστίαση! Για ποιους λόγους να το επιλέξετε; Συναντήσαμε τον Βασίλη Λαζαρίδη, Ιδρυτή του concept, ο οποίος μας μίλησε για τα οφέλη του υποψήφιου συνεργάτη που θα ανοίξει το δικό του ΠΕΡΙΚΑΦΕ.

perikafe-syntagma

Ποια η συνολική υποστήριξη που λαμβάνει ο υποψήφιος συνεργάτης/franchisee;

Καταρχάς, ο franchisee γίνεται μέλος ενός δικτύου, το οποίο αναπτύσσεται με γρήγορους ρυθμούς. Έτσι, επωφελείται από την αναγνωρισιμότητα του brand και την τεχνογνωσία που κατέχουμε. Επίσης, κερδισμένος βγαίνει με το τίμιο και σωστό breakeven point το οποίο έχουμε υπολογίσει, με αποτέλεσμα να βγάζει τα χρήματά του σε καλή περίοδο και έπειτα να λαμβάνει ένα πολύ καλό εισόδημα. Διαθέτουμε ήδη επιτυχημένα καταστήματα που λειτουργούν πολλά χρόνια. Δεν δημιουργήσαμε ένα κατάστημα και αποφασίσαμε να το αναπτύξουμε μέσω franchising. Λειτουργούμε 11 χρόνια, είμαστε ένα πολύ δυνατό team 60 ατόμων και είμαστε έτοιμοι για ένα δυναμικό expand στην ελληνική και ξένη αγορά.

perikafe-espresso

Ποιος είναι ο απαιτούμενος χρόνος για την υλοποίηση και το άνοιγμα του καταστήματος;

Από τη στιγμή που θα ξεκινήσουμε να ψάχνουμε ακίνητο, μέχρι τη στιγμή που θα παραδοθεί με το κλειδί στο χέρι, χρειαζόμαστε κατά μέσο όρο 4 μήνες. Καθ’ όλο αυτό το διάστημα πραγματοποιείται ταυτόχρονη εκπαίδευση του franchisee και του προσωπικού του.

perikafe-nea-smirni

Ποιες είναι οι επιθυμητές περιοχές-στόχοι;

Κεντρικά σημεία με μεγάλη επιβατική κίνηση. Για αυτό τον λόγο έχουμε ξεκινήσει με καταστήματα στον Πειραιά, το Σύνταγμα και τη Νέα Σμύρνη. Οι δύο πρώτες περιοχές αποτελούν και business era. Κάνουμε την πρώτη μας κίνηση και πάμε και σε συνοικία-προάστιο, ώστε να μπορέσει ο κόσμος να πίνει καλό καφέ και στο σπίτι του. Βέβαια, ο υποψήφιος συνεργάτης μπορεί να ανοίξει ΠΕΡΙΚΑΦΕ spot, μικρότερων τετραγωνικών μέτρων, είτε μεγαλύτερο με sit in, σε οποιοδήποτε μέρος όπου υπάρχει επιβατική κίνηση.

perikafe-eggs

Επίσης, είμαστε σε συνεχή επαφή με τους franchisees, όσον αφορά το πού θα ανοίξουν τα καταστήματά τους. Ακόμα κι ένας δρόμος 20 μέτρων, ή μια γωνία μπορεί να κάνουν τη διαφορά! Λόγω της μεγάλης μας εμπειρίας στον χώρο όλα αυτά τα χρόνια και όλων των συνεργατών και των συμβούλων μας, μπορούμε να βρούμε το τέλειο location. Έτσι, θέλουμε και οι franchisees μας να στήνουν την επιχείρησή τους στα ιδανικά σημεία και να ξεκινούν δυναμικά από την πρώτη κιόλας ημέρα λειτουργίας!

Θες να αποκτήσεις το δικό σου ΠΕΡΙΚΑΦΕ; Μάθε περισσότερα εδώ.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ