Αρχική Νέα PerfumeWorld: Με γερές βάσεις και σωστή οργάνωση

PerfumeWorld: Με γερές βάσεις και σωστή οργάνωση

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Oι καταναλωτές έχουν στραφεί στην αναζήτηση προϊόντων προσωπικής περιποίησης που συνδυάζουν ποιότητα και προσιτές τιμές. Η PerfumeWorld προσφέρει αυτό ακριβώς! Καλύπτει απόλυτα τις ανάγκες κάθε καταναλωτή με ένα εξαιρετικό προϊόν που συνδυάζει ποιότητα, διάρκεια, πιστότητα σε τιμές φιλικές.

Δεν επαναπαύεται ποτέ, ακολουθεί τις νέες τάσεις της αγοράς και εμπλουτίζει συνεχώς τη γκάμα των προϊόντων. Η ελληνική αλυσίδα που μας προσκαλεί σε ένα άκρως αρωματικό ταξίδι αριθμεί πλέον 10 καταστήματα σε Θεσσαλονίκη, Κρήτη, Λάρισα και Καρδίτσα, ενώ διαθέτει παράλληλα και 2 shop in shop σε Άνδρο και Χαλκιδική.

Τι λένε όμως οι ίδιοι οι συνεργάτες του δικτύου; «Η συνεχής καθοδήγηση, η υποστήριξη, το ενδιαφέρον, τόσο για τους εργαζόμενους όσο και τους franchisees, δημιουργούν την επαγγελματική ασφάλεια που αναζητά κάθε νέος επιχειρηματίας». Ο λόγος στην κα Μαρία Αμπαλακιώτη, franchisee της PerfumeWorld στη Λάρισα, όπου εδώ και 4 μήνες λειτουργεί το δικό της κατάστημα και μας περιγράφει την εμπειρία της ως μια επιτυχημένη πλέον επιχειρηματίας.

«Tο προσωπικό της εταιρείας είναι απίστευτα οργανωμένο, δίνουν έμφαση και στην παραμικρή λεπτομέρεια. Ήταν δίπλα μου από την πρώτη στιγμή. Παρέλαβα το κατάστημα με το κλειδί στο χέρι, έτοιμο να λειτουργήσει. Είμαστε σε καθημερινή επαφή και παρακολουθούν στενά την πορεία του καταστήματος. Πραγματοποιείται φυσικά όλη η απαραίτητη εκπαίδευση, ενώ υπάρχει συνεχής καθοδήγηση, τόσο δική μου, όσο και του προσωπικού. Πρόκειται για ένα πολύ καλά δομημένο σύστημα, αξιόπιστο, με γερές βάσεις και σωστή οργάνωση».

Διαβάστε την πλήρη συνέντευξη της κας Αμπελακιώτη εδώ:

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ