Αρχική Νέα Πάθος για καινοτομία και φρεσκάδα με την The Salad Project

Πάθος για καινοτομία και φρεσκάδα με την The Salad Project

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Όλοι πλέον γνωρίζουν τα πλεονεκτήματα μιας υγιεινής και ισορροπημένης διατροφής. Το γεγονός αυτό έχει δημιουργήσει ένα νέο τοπίο στην αγορά της εστίασης, ωθώντας τον επιχειρηματικά να δημιουργήσει ή να επενδύσει σε ένα ανάλογο concept το οποίο θα καλύπτει τις νέες διατροφικές ανάγκες.

Όπως ακριβώς το The Salad Project !

Με μια ιδέα φρέσκια και πρωτοπόρα, το The Salad Project αποτελεί το brand για το σύγχρονο καταναλωτικό κοινό, σερβίροντας φρέσκες σαλάτες και ολοκληρωμένα γεύματα από το 2014. Με μια καινοτόμα πρόταση franchise, υπηρετεί το σκοπό του για υγιεινές και απολαυστικές γευστικές εμπειρίες. Οι πελάτες του The Salad Project μπορούν είτε να επιλέξουν μια από τις σαλάτες που δημιούργησε ο σεφ του καταστήματος, είτε να φτιάξουν τη δική τους customized σαλάτα, πάντα με τα πιο φρέσκα και ποιοτικά υλικά. Και φυσικά, όποια σαλάτα κι αν επιλέξει ο πελάτης, αυτή παρασκευάζεται την ώρα της παραγγελίας γρήγορα και με μεράκι, κάνοντας το υγιεινό φαγητό την πιο εύκολη συνήθεια!

Η επιχειρηματική πρόταση του The Salad Project αφουγκράζεται τις επιθυμίες του σύγχρονου καταναλωτή και την απαίτησή του για απόλυτη ισορροπία μεταξύ  ποιότητας και τιμής. Αποτέλεσμα ένα δυναμικό concept με ισχυρά πλεονεκτήματα, για επιχειρηματίες με όρεξη για δουλειά και πάθος για την υγιεινή διατροφή.

Με «πράσινη» φιλοσοφία

«EAT WELL, LIVE WELL» είναι το motto του The Salad Project. Και το υπηρετεί με τον καλύτερο τρόπο! Οι ιδρύτριες της εταιρίας, Θάλεια και Εβίτα Λεκάκη, σεβόμενες τη σημασία της ποιότητας των πρώτων υλών, επέλεξαν τους κατάλληλους προμηθευτές και δημιούργησαν ένα μενού δημιουργικό σε συνεργασία σεφ και διατροφολόγο. Εστιάζοντας στην διατροφική αξία και την ποικιλία, η εταιρεία καλύπτει την ανάγκη του κοινού για ένα γεύμα πλήρες και υγιεινό, που ταυτόχρονα θα εντυπωσιάζει γευστικά. Στο The Salad Project απευθύνονται όλοι εκείνοι που θέλουν να τρώνε υγιεινά και δεν έχουν το χρόνο και τον τρόπο να ακολουθήσουν αυτή την επιλογή. Είτε με delivery είτε με μια επίσκεψη στο κατάστημα για take away, η υγιεινή διατροφή είναι πλέον μια επιλογή γρήγορη και πάνω απ’ όλα απολαυστική!

Ξεχωρίζοντας στην αγορά

Το πάθος για μια ζωή με έντονες γεύσεις και υγεία, το μεράκι και η τεχνογνωσία στο χώρο της υγιεινής διατροφής οδήγησε τους συντελεστές του The Salad Project στη δημιουργία μιας ολοκληρωμένης επιχειρηματικής πρότασης με ξεκάθαρο προσανατολισμό. Απευθύνεται σε μια ευρεία αγορά, καθώς ενδείκνυται για μια πληθώρα περιστάσεων, μεσημεριανό γεύμα, snack, πρωινό καθώς επίσης αναλαμβάνει και το catering εταιρικών γευμάτων και εκδηλώσεων.

Κύριο στοιχείο διαφοροποίησης του The Salad Project είναι η εμμονή στην ποιότητα σε συνδυασμό με τις μοναδικές γεύσεις που πρωταγωνιστούν σε όλες τις προτάσεις του.  Εδώ η σαλάτα αποκτά άλλη διάσταση και γίνεται ένα ολοκληρωμένο γεύμα λαχταριστό και χορταστικό. Παράλληλα, το κατάστημα φροντίζει να εμπλουτίζει συνεχώς το μενού του με νέες επιλογές και εποχιακά προϊόντα, παραμένοντας έτσι πάντα στην πρώτη γραμμή των διατροφικών trends. Έτσι, ικανοποιεί την ανάγκη του κοινού για νέες γεύσεις, ενώ ταυτόχρονα προσελκύει νέους πελάτες.

Συνεργασία με πάθος και καινοτομία

Με μια πρόταση συνεργασίας καινοτόμα και αποδοτική, το The Salad Project παραμένει διαχρονικά δημιουργικό από το 2014, ενισχύοντας έτσι την επισκεψιμότητα και την κερδοφορία του καταστήματος. Με ισχυρά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα που περιλαμβάνουν υψηλό εισόδημα και ολοκληρωμένη υποστήριξη, αναζητά νέους συνεργάτες, αυτοαπασχολούμενους, που θα μοιραστούν το όραμα της επιχείρησης για προσφορά αξίας και υγιεινή διατροφή.

Η ομάδα του The Salad Project παρέχει πολύτιμη καθοδήγηση και υποστήριξη καθ’ όλη τη διάρκεια της ανάπτυξης και λειτουργίας του καταστήματος, ενώ ταυτόχρονα δίνει στον franchisee το πλεονέκτημα συνεργασίας με ένα δοκιμασμένο δίκτυο προμηθευτών και οικονομίες κλίμακας.

To The Salad Project δεσμεύεται στην ποιότητα, την αποδοτικότητα και την ισορροπία προσωπικής ζωής και εργασίας και αποτελεί μια ελκυστική πρόταση για νέους επιχειρηματίες που αναζητούν μια πρόταση franchise που ανταποκρίνεται πλήρως στις σύγχρονες ανάγκες της αγοράς.

Έαν θες κι εσύ να ανοίξεις το δικό σου The Salad Project, πάτησε εδώ !

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ