Αρχική Νέα Overoll: Το επιχειρηματικό πλάνο ανάπτυξης συνεχίζεται με νέες περιοχές!

Overoll: Το επιχειρηματικό πλάνο ανάπτυξης συνεχίζεται με νέες περιοχές!

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Το επιχειρηματικό αναπτυξιακό πλάνο του Overoll Croissanterie, που συντονίζεται από την THE FRANCHISE CO. περιλαμβάνει τη λειτουργία παραγωγικής μονάδας στο Κορωπί που θα καλύπτει τις ανάγκες του Overoll για τα επόμενα χρόνια, τόσο σε επίπεδο παραγωγής όσο και σε ένα οργανωμένο R&D τμήμα.

Το αναπτυξιακό πλάνο συνεχίζει δυναμικά, ενώ το Φθινόπωρο προγραμματίζεται η λειτουργία καταστήματος στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, δύο καταστημάτων στην Αθήνα, καθώς και τριών ακόμη καταστημάτων στο τέλος του έτους.

Overoll THE FRANCHISE CO.

Κύπρος: Coming Soon

Οι περιοχές προτεραιότητας του δυναμικού αλλά ιδιαίτερα επιλεκτικού πλάνου ανάπτυξης περιλαμβάνουν την περιοχή της Γλυφάδας, το Κουκάκι, το κέντρο Πειραιά, ενώ άμεση προτεραιότητα έχει και το Ηράκλειο Κρήτης. Όσον αφορά στην Κυπριακή αγορά το αναπτυξιακό πλάνο θα γνωστοποιηθεί μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες.

Overoll Croissanterie

Η νέα οικογένεια προϊόντων ήρθε για να μείνει

Το Overoll έχει ήδη πραγματοποιήσει αίσθηση με τη νέα σειρά προϊόντων που ανακοινώθηκε, με πρωταγωνιστή την κλασική και αγαπημένη στο ελληνικό κοινό μπουγάτσα. Το #thebougatsa, όπως ονομάζεται το νέο προϊόν, έχει γίνει bestseller ήδη από τις πρώτες ημέρες της προσθήκης του στον κατάλογο! Βασισμένο στην παραδοσιακή συνταγή της μπουγάτσας με τραγανή ζύμη, κρεμώδη γέμιση, πασπαλισμένη με άχνη και κανέλα, το νέο και μοναδικό παγκοσμίως προϊόν έχει κάνει πάταγο με την εμφάνισή του. Η νέα οικογένεια προϊόντων αναμένεται σύντομα να εμπλουτιστεί με νέες προσθήκες.  Κλασικές και αγαπημένες γεύσεις με την χαρακτηριστική βάση croissant που έχει τελειοποιήσει το Overoll σε όλες της μορφές του, δημιουργούν λαχταριστές γεύσεις που συνοδεύουν άψογα τον πρωινό καφέ – και όχι μόνο!

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

Overoll Croissanterie

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ