Αρχική Νέα Overoll Croissaterie: Έλαμψε στα THE FRANCHISE SUCCESS AWARDS 2023, λαμβάνοντας τον τίτλο GOLD WINNER EMERGING FRANCHISOR OF THE YEAR!

Overoll Croissaterie: Έλαμψε στα THE FRANCHISE SUCCESS AWARDS 2023, λαμβάνοντας τον τίτλο GOLD WINNER EMERGING FRANCHISOR OF THE YEAR!

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Το Overoll Croissanterie διακρίθηκε ως GOLD WINNER EMERGING FRANCHISOR OF THE YEAR 2023, στα THE FRANCHISE SUCCESS AWARDS 2023, τα οποία αναγνωρίζουν τις αξιέπαινες στρατηγικές που έχει εφαρμόσει το Overoll Croissanterie και λειτουργούν ως υποδειγματικό μοντέλο που θα φέρει πλεονεκτήματα τόσο στα νέα δίκτυα όσο και στον κλάδο του franchising στην Ελλάδα.

Overoll Croissanterie THE FRANCHISE SUCCESS AWARDS 2023

Τα επιτεύγματα στην ανάπτυξη του Overoll Croissanterie, καθώς και οι αξιέπαινες στρατηγικές που έχει εφαρμόσει μέχρι στιγμής λειτουργούν ως υποδειγματικό μοντέλο που θα φέρει πλεονεκτήματα τόσο στα νέα δίκτυα όσο και στον κλάδο του franchising στην Ελλάδα.

Στο πλαίσιο αυτό, το concept Overoll Croissanterie τιμάται με το βραβείο GOLD WINNER EMERGING FRANCHISOR OF THE YEAR, καθώς ενσαρκώνει όλα τα βασικά χαρακτηριστικά ενός ανερχόμενου συστήματος franchise με καινοτόμες ιδέες. Με ένα πρωτοπόρο concept, έχει αλλάξει με επιτυχία τις καθημερινές συνήθειες των καταναλωτών, παρουσιάζοντας παράλληλα ένα πλήρες επιχειρηματικό μοντέλο για τους υποψήφιους επενδυτές. Το Overoll Croissanterie μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα έχει αναπτύξει:

  • Ολοκληρωμένο concept που επαναπροσδιορίζει τα ελληνικά δεδομένα στην εστίαση.
  • Διαρκή διεύρυνση των καθημερινών χρήσεων της κατηγορίας προϊόντων που προβάλλει, ανανεώνοντας την ποικιλία του προϊοντικού μείγματος και μεγιστοποιώντας το lifetime value των πελατών του.
  • Δομή υψηλής παραγωγικότητας και ελεγχόμενων εξόδων του κεντρικού συστήματος παραγωγής και συνεχούς τροφοδοσίας, διαμορφώνοντας ένα ευέλικτο επιχειρηματικό μοντέλο, με ισχυρά και διατηρήσιμα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα.

Το Overoll Croissanterie, αναδεικνύεται GOLD WINNER EMERGING FRANCHISOR OF THE YEAR, λόγω των σημαντικών προσπαθειών στην επέκταση του δικτύου καθώς και στην εφαρμογή μιας προσεκτικής διαδικασίας επιλογής και αξιολόγησης συνεργατών.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

overoll croissanterie success story

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ