Αρχική Νέα Overoll Croissanterie: Τέσσερα νέα καταστήματα μέχρι το τέλος του έτους!
Overoll Croissanterie: Τέσσερα νέα καταστήματα μέχρι το τέλος του έτους!

Overoll Croissanterie: Τέσσερα νέα καταστήματα μέχρι το τέλος του έτους!

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Το Overoll Croissanterie συνεχίζει τη δυναμική ανάπτυξή του, ανακοινώνοντας 4 νέα καταστήματα μέχρι το τέλος του χρόνου. Μετρώντας μόλις μερικούς μήνες από την αρχή της δραστηριοποίησής του μέσω franchising, το αγαπημένο concept του Αθηναϊκού κοινού συνεχίζει τη δυναμική ανάπτυξή του, με νέες τοποθεσίες σε Θεσσαλονίκη, Αιγάλεω, Νέα Σμύρνη και Λευκωσία.

Στρατηγική ανάπτυξη με τη συμβολή της THE FRANCHISE CO.

Τρία χρόνια μετά τη δημιουργία του πρώτου καταστήματος στην οδό Πραξιτέλους, το Overoll Croissanterie ετοιμάζεται να εγκατασταθεί σύντομα και σε νέες περιοχές της Ελλάδας αλλά και της Κύπρου, πραγματοποιώντας ένα μεγάλο άνοιγμα στο εξωτερικό. Συγκεκριμένα, μέχρι το τέλος του έτους, κάτοικοι της Θεσσαλονίκης και της Κύπρου, θα μπορούν πλέον να γευτούν τα φρέσκια και πεντανόστιμα croissant με την υπογραφή της No. 1 croissanterie της Αθήνας. Mε τη συμβολή της THE FRANCHISE CO., το Overoll Croissanterie υλοποιεί με συνέπεια μια στρατηγική επιλεκτικής ανάπτυξης για τη διεύρυνση του δικτύου του σε πολυσυλλεκτικές αγορές και σημεία υψηλής δυναμικής. Μέσω της επέκτασής του σε νέες αγορές, το Overoll δίνει σε ένα ευρύτερο κοινό τη δυνατότητα να βιώσει την απόλυτη εμπειρία του φρέσκου και αυθεντικού croissant σε όλες τις μορφές του, βιώνοντας την απόλυτη εμπειρία, που θα συμπληρώσει την καθημερινότητα τους και θα συνοδεύσει τις βόλτες τους.

Overoll_Croissanterie

Πρόταση διαχρονικής αξίας

Τα καταστήματα του Overoll εξακολουθούν να σημειώνουν ουρές πελατών, αποδεικνύοντας ότι η συνέπεια στην ποιότητα και την οργάνωση επιβραβεύονται απ’ το κοινό. Με ένα καινοτόμο concept που επαναπροσδιορίζει το croissant, το Overoll έχει πλέον καθιερώσει το όνομά του ως η No. 1 croissanterie της Αθήνας, σημειώνοντας ένα αδιαμφισβήτητο success story με την επέκτασή του. To oλοκληρωμένο customer experience, το πιστό κοινό που διαρκώς επαναλαμβάνεται και επιστρέφει, επιλέγοντας περισσότερα από τέσσερα τεμάχια ανά συναλλαγή και η ισχυρή μέση απόδειξη που ξεπερνά τα 11€, είναι μερικοί μόνο από τους λόγος που κάνουν το Overoll Croissanterie μια ελκυστική πρόταση αξίας για κοινό και franchisees.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise


Overoll Croissanterie

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ