Αρχική Νέα Overoll Croissanterie: Ο ναός του αυθεντικού, χειροποίητου croissant

Overoll Croissanterie: Ο ναός του αυθεντικού, χειροποίητου croissant

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Η Croissanterie Overoll δημιουργήθηκε έχοντας πάντα κατά νου τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή. Διαθέτοντας ένα έντονα διαφοροποιημένο concept, που χαρακτηρίζεται από έντονα βιωματικά στοιχεία, το Overoll προσφέρει ένα ολοκληρωμένο και διαδραστικό customer experience που μαγεύει τον πελάτη.

Η εμβληματική βιτρίνα με τα λαχταριστά croissants, το φιλικό, funky περιβάλλον και φυσικά τα χαρακτηριστικά open-air εργαστήρια ζαχαροπλαστικής που βρίσκονται σε κάθε κατάστημα, προσκαλούν τον πελάτη να γίνει συνοδοιπόρος στο σαγηνευτικό ταξίδι της δημιουργίας του χειροποίητου croissant.

Η νέα croissanterie κατάφερε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να κατακτήσει για τα καλά τις καρδιές του κοινού και έτσι, για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά της εστίασης δημιουργείται ένα εξειδικευμένο κατάστημα που παρουσιάζει το χειροποίητο croissant ως το χαρακτηριστικό προϊόν του.

 

Οι νόστιμες λιχουδιές της croissanterie προσθέτουν μια διαφορετική νότα στο πρωινό, συνθέτοντας το τέλειο brunch, φαγητό στο γραφείο, snack για το δρόμο ή μεσημεριανό για τη δουλειά. Κανείς δεν μπορεί να επιλέξει μόνο ένα από τα λαχταριστά προϊόντα και έτσι το Overoll έχει εκπαιδεύσει κατάλληλα τον πελάτη στο κουτί, εμπνέοντάς τον να δημιουργήσει τη δίκη του σύνθεση για να δωρίσει, ή να μεταφέρει μαζί του μέσα στην πιο designάτη συσκευασία!

Το Overoll δημιουργεί μια ελκυστική επιχειρηματική πρόταση για τον επενδυτή, καθώς διαθέτει ένα διαφοροποιημένο concept με viral δημιουργίες, έχοντας καθιερώσει τη θέση του ως την καλύτερη croissanterie της Αθήνας. Το δημιουργικό menu που διαρκώς εμπλουτίζεται, καθώς και ο έξυπνος μηχανισμός ανακατεύθυνσης ωθούν τον πελάτη να επιλέγει πάνω από τέσσερα προϊόντα ανά συναλλαγή, αυξάνοντας σημαντικά τη μέση απόδειξη.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

Overoll Croissanterie

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ