Αρχική Νέα Overoll Croissanterie: Νέο κατάστημα στο Μαρούσι – Με γαλλική φινέτσα και αυθεντική γεύση
Overoll Croissanterie κατάστημα Μαρούσι

Overoll Croissanterie: Νέο κατάστημα στο Μαρούσι – Με γαλλική φινέτσα και αυθεντική γεύση

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Ένα ακόμη σημείο αναφοράς προσθέτει στο δίκτυό της η αλυσίδα Overoll Croissanterie με το νέο κατάστημα που ανοίγει στο Μαρούσι. Ο γαστιμαργικός παράδεισος για τους λάτρεις της γεύσης φέρνει τη γαλλική φινέτσα στις γειτονιές της Αθήνας.

Το δίκτυο Overoll Croissanterie διακρίθηκε πρόσφατα στα «THE FRANCHISE SUCCESS AWARDS 2024», κερδίζοντας το βραβείο «Gold Winner Food and Beverage Retail Stores Franchise».

Αναδείχθηκε κορυφαίο στην κατηγορία αυτή, καθώς εδραίωσε την ηγετική παρουσία του τόσο ως retail concept, όσο και ως σύστημα franchise, με βάση τις πρακτικές που εφαρμόζει  σε επίπεδο τεχνογνωσίας, υποδομών, logistics, επικοινωνίας και προώθησης πωλήσεων.

Από το… Παρίσι με αγάπη, η Overoll Croissanterie κλέβει την παράσταση

Η αυθεντική απόλαυση του χειροποίητου croissant στην καλύτερη εκδοχή της έρχεται απευθείας από το Παρίσι στα open-space εργαστήρια των καταστημάτων Overoll. Εκεί ο επισκέπτης μπορεί να απολαύσει γευστικά προϊόντα σε έναν χώρο σύγχρονης αισθητικής και εξαιρετικής εξυπηρέτησης.

Το Overoll Croissanterie επανασυστήνει, στο καταναλωτικό κοινό και στους απανταχού foodies, την ουσία και τη μαγική αίσθηση του χειροποίητου γλυκού και snack, σε μια αγορά που έχει κατακλυστεί από βιομηχανοποιημένα προϊόντα.

Overoll Croissanterie κατάστημα Μαρούσι

Με σήμα κατατεθέν το croissant, το Overoll δημιουργεί και προσφέρει και στον πιο απαιτητικό πελάτη ποιοτικά προϊόντα. Η αγάπη για τη γαλλική ζαχαροπλαστική χωρίς συμβιβασμούς και εκπτώσεις, καθώς και ο ζήλος της άρτια εκπαιδευμένης ομάδας εξειδικευμένου προσωπικού, την ξεχωρίζουν στην κατηγορία της.

Με συστατικά το μυρωδάτο βούτυρο και το πρώτης ποιότητας αλεύρι, το Overoll Croissanterie κλέβει την παράσταση όχι μόνο στον ουρανίσκο και του πιο εκλεπτυσμένου καταναλωτή, αλλά και στον χώρο φιλοξενίας των επισκεπτών της: καθώς στα ανοιχτού τύπου εργαστήριά της γίνονται θεατές εντυπωσιακών στιγμιότυπων από τις στιγμές δημιουργίας των ζαχαροπλαστών της.

Επιχειρηματική πρόταση που ξεχωρίζει

Η επιχειρηματική πρόταση του Overoll Croissanterie προσφέρει στον franchisee:

-Ισχυρό brand name

-Διαφοροποιημένο concept

-Ευρύ προϊοντικό μείγμα

-Ευέλικτο και κερδοφόρο επιχειρηματικό μοντέλο με υψηλά περιθώρια κέρδους.

Το δίκτυο Overoll Croissanterie παρέχει ένα καινοτόμο μοντέλο συνεργασίας και έχει υιοθετήσει μια πρωτοπόρα πολυεπίπεδη στρατηγική ανάπτυξης, με στόχο τη δημιουργία αξίας προς όφελος του δικτύου των franchisees.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise


OVEROLL CROISSANTERIE

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ