Αρχική Νέα Ουρές για ποιοτικό brunch στο Brunch(s)in
Ουρές για ποιοτικό brunch στο Brunch(s)in

Ουρές για ποιοτικό brunch στο Brunch(s)in

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Το Brunch(s)in αναδεικνύεται σε ένα από τα αγαπημένα στέκια της Θεσσαλονίκης, με τους καταναλωτές να του δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης και να το προτιμούν για καλό και ποιοτικό brunch. Ενδεικτικά της αγάπης του κοινού είναι η υψηλή πληρότητα και οι ουρές που σχηματίζονται από πελάτες, που είτε δοκιμάζουν για πρώτη φορά, είτε θέλουν να ζήσουν την απόλυτη εμπειρία στο brunch.

Το Brunch(s)in δημιουργεί ευφάνταστες και γευστικές συνταγές με κύριο συστατικό το αυγό και χρησιμοποιεί τα πιο αγνά και φρέσκα υλικά, κερδίζοντας την επανάληψη των πελατών. Παράλληλα προσφέρει επιλογές για όλες τις ώρες της ημέρας, διεισδύοντας σε πολλαπλά κοινά.

Το Brunch(s)in διαθέτει ένα απλό λειτουργικό μοντέλο και δεν είναι προαπαιτούμενο για τον νέο συνεργάτη franchisee να διαθέτει προϋπηρεσία στον χώρο της εστίασης. Όμως θα πρέπει να έχει πάθος και η όρεξη για δουλειά, να συμμετάσχει και να προσφέρει στην κοινότητα του Brunch(s)in και να διακατέχεται από την επιθυμία για διαρκή εξέλιξη.

Η ομάδα Brunch(s)in θα βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό του νέου συνεργάτη franchisee, ο οποίος θα ακολουθήσει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα αρχικής κατάρτισης. Μέσω του franchising, εξασφαλίζεται όλη η τεχνογνωσία, η εμπειρία και η γνώση στον χώρο της εστίασης και έτσι, παρέχεται στον νέο συνεργάτη η δυνατότητα να γίνει μέρος της φιλοσοφίας και του concept του Brunch(s)in, επενδύοντας σε μια πρόταση που θα τον οδηγήσει στην κερδοφορία.

Η οικογένεια του Brunchsin, με μεγάλη εμπειρία στην εστίαση και εστιατόρια στον Καναδά, γνωρίζει καλά τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί ένα αυθεντικό brunchάδικο. Έχοντας μελετήσει την αγορά του εξωτερικού, αλλά και της Ελλάδας, η έμπειρη πλέον ομάδα του Brunchsin με επικεφαλής τον Σπύρο Τάσκο, θέλησε να καλύψει το κενό που εντόπισε στην ελληνική αγορά, δημιουργώντας ένα εξειδικευμένο concept που εστιάζει αποκλειστικά στην εμπειρία του brunch.

Το Brunch(s)in έχει αποδείξει πως είναι κάτι παραπάνω από ένα ευχάριστο μέρος με καλό φαγητό. Η άνεση του χώρου, η ποικιλία και η δημιουργικότητα του μενού, καθώς και η άψογη εξυπηρέτηση που παρέχει η καταρτισμένη ομάδα του, προσφέρουν στον καταναλωτή μια ολιστική γαστριμαργική εμπειρία.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise


Brunchsin

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ