Αρχική Νέα «Όποιος έρχεται στο Berry’s γίνεται σταθερός μας πελάτης!»

«Όποιος έρχεται στο Berry’s γίνεται σταθερός μας πελάτης!»

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Ο Χρήστος Καραμπασίδης, αν και δεν είχε προηγούμενη εμπειρία στον κλάδο της εστίασης, λειτουργεί εδώ και περίπου 1 μήνα το δικό του Berry’s στο Κορδελιό. «Ήμουν έμπορος λαϊκών αγορών και διέθετα κατάστημα λευκών ειδών στην Καβάλα.

Λόγω εργασιακών υποχρεώσεων, ερχόμουν συχνά στην Αθήνα και σε μία από αυτές τις επισκέψεις, βρέθηκα ως πελάτης στο εταιρικό κατάστημα Berry’s, στο Μενίδι. Σταμάτησα να πάρω έναν καφέ και από την πρώτη γουλιά αμέσως τον ξεχώρισα! Το Berry’s χρησιμοποιεί ένα συγκεκριμένο blend, με ιδιαίτερη γεύση που ταιριάζει στα γούστα μου. Κόλλησα με αυτό!», αναφέρει ο κ. Καραμπασίδης.

Berry’s: Νέα εταιρική ταυτότητα που «τραβά» τα βλέμματα

Ο ιδιαίτερος καφές, σε συνδυασμό με τη φιλική εξυπηρέτηση και την ευγένεια του προσωπικού, ώθησαν τον κ. Καραμπασίδη να ασχοληθεί επιχειρηματικά με το Berry’s. Μάλιστα, στα άμεσα σχέδιά του είναι η επέκταση της συνεργασίας με το άνοιγμα και δεύτερου καταστήματος στην περιοχή της Θεσσαλονίκης.

To κατάστημά σας είναι το πρώτο σημείο της αλυσίδας Berry’s που φέρει τη νέα εταιρική ταυτότητα. Τι ξεχωρίζετε από αυτή και ποια τα σχόλια του κόσμου;

Η νέα εταιρική ταυτότητα του Berry’s έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον του κόσμου. Περαστικοί σταματούν για να θαυμάσουν το νέο μας «κόσμημα», όπως μας αναφέρουν χαρακτηριστικά! Στο κοινό αρέσουν οι παιχνιδιάρικες επιγραφές του Berry’s, τα «ζωντανά» χρώματα, οι μοντέρνες του αφίσες. Αυτό που ξεχωρίζει είναι το χρώμα, το ιδιαίτερο μπορντό, το οποίο δεν υπάρχει σε άλλο κατάστημα και αρέσει πάρα πολύ στους πελάτες μας. Μας λένε πως o χώρος μας είναι το ιδανικό σημείο για ένα γρήγορο διάλειμμα, για χαλάρωση κι απόλαυση! Πλέον, έχουμε σταθερούς πελάτες. Όποιος έρχεται δεν ξαναφεύγει! Γίνεται πιστός φίλος του Berry’s!

berrys franchise egkainia kordelio2

Περάσατε από εκπαίδευση πριν το άνοιγμα του καταστήματός σας; Αν ναι, σε ποιους τομείς;

Εννοείται πως πέρασα από εκπαίδευση, η οποία διήρκησε περίπου 2 μήνες, ένα επαρκές διάστημα, ώστε να μάθω ό,τι χρειάζεται και να μπορώ να λειτουργώ αποδοτικά την επιχείρησή μου. Εκπαιδεύτηκα στην παρασκευή του καφέ, του φαγητού, σε όλα τα πόστα, στο εταιρικό κατάστημα της αλυσίδας. Η στήριξη που είχα από την εταιρεία ήταν υπέρ αρκετή. Ο Λεωνίδας Φωτιάδης, Ιδρυτής του Berry’s, με βοηθά πάρα πολύ, από την αρχή της συνεργασίας μας έως και σήμερα. Όταν άνοιξα το κατάστημα είχα επίσης την υποστήριξη των ανθρώπων της εταιρείας. Σχεδόν σε καθημερινή βάση, ήταν δίπλα μου, σε ό,τι χρειαζόμουν. Εν ολίγοις, όλα ήταν έτοιμα από εκείνους. Η στήριξη της εταιρείας ήταν πάρα πολύ μεγάλη και για αυτό έχω προτείνει την πρόταση franchise του Berry’s, σε συγγενείς και φίλους.

berrys franchise kordelio1

Πώς θα περιγράφατε τη συνεργασία σας με το Berry’s;

Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος. Δεν γνώριζα το αντικείμενο κι εκπαιδεύτηκα, εξ ολοκλήρου από μία οργανωμένη ομάδα, χωρίς να υπάρχει άγχος. Για αυτό επέλεξα και συνεργασία μέσω franchising. Γιατί μου δόθηκε μία «έτοιμη» συνταγή επιτυχίας. Χωρίς καθόλου κόπο, είχα ήδη κλεισμένες συμφωνίες με εγκεκριμένους προμηθευτές. Είχα την κατάλληλη κατεύθυνση από έμπειρους ανθρώπους που γνωρίζουν την αγορά. Αφέθηκα στα χέρια τους, ακολούθησα τις συμβουλές τους και το αποτέλεσμα με δικαίωσε.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη του κ. Καραμπασίδη, εδώ .

Ενδιαφέρεστε για την πρόταση franchise του Berry’s; Μάθετε περισσότερα, εδώ .

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ