Αρχική Νέα One STOP All: η πιο δυναμική πρόταση της μικρής λιανικής!

One STOP All: η πιο δυναμική πρόταση της μικρής λιανικής!

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Πόσο κουραστικό είναι να μεταφερόμαστε από το ένα μέρος στο άλλο για να πραγματοποιήσουμε τα ψώνια της ημέρας και να πληρώσουμε τους λογαριασμούς μας; Ε, λοιπόν το One STOP ALL προσαρμοσμένο απόλυτα στις πολλαπλές ανάγκες του κοινού και τους γρήγορους ρυθμούς της καθημερινότητας, διευκολύνει τον καταναλωτή και προτείνει ένα επιχειρηματικό μοντέλο που αποτελεί ό,τι πιο σύγχρονο υπάρχει αυτή την στιγμή στον χώρο της μικρής λιανικής!

Coffee shop, snack shop, mini market, ψιλικά, γωνιά με τσιγάρα, όλα θα τα βρείτε στο convenience store. Και η αγοραστική εμπειρία δεν σταματά εδώ! Στο One STOP All, o καταναλωτής μπορεί να πληρώσει τους λογαριασμούς του με ευκολία και ασφάλεια!

Τι σημαίνει αυτό; Οι άνθρωποι της One STOP All επιθυμούν την ικανοποίηση τόσο των πελατών, όσο και των franchisees που θα το επιλέξουν. Με τα 5+1 profit centers, ο υποψήφιος συνεργάτης/επενδυτής απευθύνεται σε πολλαπλά κοινά, δημιουργώντας τις ιδανικές συνθήκες για ανάπτυξη και κερδοφορία.

Επιπλέον, στα θετικά του δικτύου One STOP All περιλαμβάνεται το γρήγορο άνοιγα με δυο διαφορετικές επιλογές. Ο franchisee έχει τη δυνατότητα να παραλάβει κατάστημα το οποίο λειτουργεί ήδη από την εταιρεία, είτε να ανοίξει ένα νέο κατάστημα στην περιοχή που επιθυμεί, σε ελάχιστο χρόνο. Και στις δύο περιπτώσεις, εισέρχεται στην αγορά με ένα ήδη γνωστό concept το οποίο έχει αποκτήσει το δικό του κοινό που επιθυμεί τις συνδυαστικές αγορές και συναλλαγές με ταχύτητα και ασφάλεια, σε συμφέρουσες τιμές, με χαμόγελο, καθώς το One STOP All διακρίνεται για την προσωποποιημένη εξυπηρέτηση που παρέχει.

Για να είσαι εσύ ο επόμενος συνεργάτης της One STOP All, μπες εδώ.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ