Αρχική Νέα One STOP All: η πιο δυναμική πρόταση στη μικρή λιανική!

One STOP All: η πιο δυναμική πρόταση στη μικρή λιανική!

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Προσαρμοσμένο στις πολλαπλές ανάγκες του κοινού και τους γρήγορους ρυθμούς της καθημερινότητας, το One STOP All προτείνει ένα νέο μοντέλο franchise!

Coffee shop, snack shop, mini market, ψιλικά και γωνιά με τσιγάρα, θα τα βρείτε όλα στον χώρο του One STOP All που αποτελεί το «μέλλον της μικρής λιανικής».

Ευκολία ανοίγματος, γρήγορο payback, υψηλή κερδοφορία! Το δίκτυο γνωρίζει καλά τις ανάγκες των συνεργατών του. Γι’ αυτό φροντίζει να παραδίδει μια επιχείρηση που θα διευκολύνει τον franchisee από την πρώτη κιόλας στιγμή που θα μπει στη μεγάλη του οικογένεια.

Οι στρατηγικές συμφωνίες που έχει συνάψει η μητρική εταιρεία με αξιόπιστους προμηθευτές, δίνουν στον επιχειρηματία τη δυνατότητα να εφοδιάζει ιδιαίτερα συχνά τα ράφια του καταστήματός του, ενώ οι σύγχρονες μορφές διαχείρισης προμηθειών ευνοούν την αγοραστική δύναμη. Το αποτέλεσμα; Ο καταναλωτής βρίσκει ό,τι ζητήσει στα Οne STOP All, στις καλύτερες τιμές, εύκολα, γρήγορα και με χαμόγελο, επαναλαμβάνοντας τις επισκέψεις του ξανά και ξανά!

Για να ενταχθείς στο ισχυρό δίκτυο του One STOP All, μπες εδώ.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ