Αρχική Νέα Όμιλος Goody’s-Everest: Επέκταση της παρουσίας στο εξωτερικό με νέα καταστήματα σε μεγάλες πόλεις

Όμιλος Goody’s-Everest: Επέκταση της παρουσίας στο εξωτερικό με νέα καταστήματα σε μεγάλες πόλεις

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Τη δέσμευσή του για υποστήριξη της ισχυρής παρουσίας και εκτός Ελλάδος εξέφρασε ο όμιλος Goody’s-Everest, αξιοποιώντας τις επενδυτικές ευκαιρίες για επέκταση σε μεγάλες πόλεις του εξωτερικού. Ειδικότερα, το 2022 σηματοδότησε την επανεκκίνηση της επέκτασης του ομίλου στο εξωτερικό μετά την πανδημία, με τα 3 σημαντικότερα brands του ομίλου να υλοποιούν μια σειρά από στοχευμένες κινήσεις ανάπτυξης των δικτύων τους.

Goody’s Burger House – Ριάντ

Τις πόρτες του στο κοινό άνοιξε το πρώτο κατάστημα Goody’s Burger House στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας τον περασμένο Δεκέμβριο. Το κατάστημα βρίσκεται σε κεντρικό σημείο της πόλης και λειτουργεί προσφέροντας όλες τις διαθέσιμες υπηρεσίες, όπως dine in, take away, pick up, delivery, αλλά και drive thru, ενώ το φιλόδοξο σχέδιο ανάπτυξης περιλαμβάνει 2 ακόμη καταστήματα εντός του έτους στην πόλη του Ριάντ, καθώς και επέκταση σε άλλες πόλεις. Πριν από λίγους μήνες, η Goody’s Burger House άνοιξε ένα νέο κατάστημα στην πόλη Suceava της Ρουμανίας, με στόχο να επεκταθεί σταδιακά στις μεγαλύτερες πόλεις της χώρας. Αντίστοιχα, το σχέδιο επέκτασης της αλυσίδας στην Κύπρο, όπου ξεκίνησε η πολυαναμενόμενη επιστροφή του αγαπημένου brand στις αρχές Σεπτεμβρίου 2022. Το πρώτο κατάστημα άνοιξε στη Λεμεσό – τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Κύπρου και δημοφιλή τουριστικό προορισμό – ενώ το σχέδιο περιλαμβάνει ραγδαία ανάπτυξη σε ολόκληρη τη χώρα.

Flocafe Espresso Room – Ντόχα

Παράλληλα, συνεχίζεται η ανάπτυξη του δικτύου Flocafe Espresso Room, με το άνοιγμα του πρώτου καταστήματος στο Διεθνές Αεροδρόμιο της Ντόχα του Κατάρ -ένα από τα πιο πολυτελή αεροδρόμια στον κόσμο- ενώ ένα δεύτερο κατάστημα ετοιμάζεται να λειτουργήσει το επόμενο διάστημα. ημέρες στην περιοχή Msheireb της Ντόχα.

Everest – Σκόπια

Σημειώνεται ότι πέρυσι η Everest ξεκίνησε τη διεθνή ανάπτυξή της, με το πρώτο κατάστημα στη Βόρεια Μακεδονία και πιο συγκεκριμένα στο εμπορικό κέντρο Vero Center στα Σκόπια. Υπενθυμίζεται ότι τα brands του ομίλου Goody’s-Everest βρίσκονται σε συνολικά 12 χώρες: Ελλάδα, Ηνωμένο Βασίλειο, Κύπρος, Ουγγαρία, Αλβανία, Βουλγαρία, Ρουμανία, Βόρεια Μακεδονία, Αίγυπτος, Κατάρ, Σαουδική Αραβία και Κουβέιτ, ενώ περαιτέρω αναμένεται ανάπτυξη σε άλλες χώρες.π

Η κ. Κατερίνα Παπαγεωργίου, Chief Operating Officer του Ομίλου Goody’s-Everest, δήλωσε σχετικά:

«Η στοχευμένη ανάπτυξη των αλυσίδων μας στο εξωτερικό είναι σημαντική προτεραιότητα για εμάς. Αποτελεί δε, την έμπρακτη επιβεβαίωση της μεγάλης αξίας που έχουν τα σήματά μας, η οποία ξεπερνά τα στενά όρια της χώρας μας. Είμαστε ευγνώμονες για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στον Όμιλό μας οι επενδυτές που αναλαμβάνουν την επέκταση των σημάτων μας στο εξωτερικό. Δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε την ισχυρή μας παρουσία και εκτός Ελλάδας, αξιοποιώντας επενδυτικές ευκαιρίες για την επέκτασή μας σε μεγάλες πόλεις και δίκτυα ταξιδιωτικών υπηρεσιών».

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

GOODY’S BURGER HOUSE

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ