Αρχική Νέα Όμιλος Εστίασης Goody’s- Everest: Δύο σημαντικές διακρίσεις στα Food Experts Awards 2023

Όμιλος Εστίασης Goody’s- Everest: Δύο σημαντικές διακρίσεις στα Food Experts Awards 2023

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Αισθητή την παρουσία του έκανε ο Όμιλος Goody’s Everest στα Food Experts awards 2023, καθώς απέσπασε 2 χρυσά βραβεία σε δύο σημαντικές κατηγορίες μιας διοργάνωσης που επιβραβεύει τα επιτεύγματα και τις καλές πρακτικές στον τομέα των τροφίμων και ποτών.

Πιο συγκεκριμένα, ο Όμιλος διακρίθηκε στις κατηγορίες Food Safety Culture Stand Out και Excellent Food Related Training Scheme, επιβεβαιώνοντας για άλλη μία φορά την ηγετική του θέση στον κλάδο της εστίασης.

Η κ. Χριστίνα Πάνου,  Διευθύντρια Διαχείρισης Ποιότητας του Ομίλου Goody’s Everest, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε πραγματικά χαρούμενοι για αυτές τις διακρίσεις. Για εμάς είναι πάντα σημαντικό να βραβευόμαστε για επιτεύγματα που αφορούν στους τομείς της κουλτούρας ασφάλειας τροφίμων και της εκπαίδευσης, αφού πρόκειται για δύο στρατηγικές προτεραιότητες, που είναι ενσωματωμένες στο DNA των σημάτων μας από τα πρώτα κιόλας βήματά τους. Δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε καθημερινά να βελτιωνόμαστε και να πρωτοπορούμε σε ότι κάνουμε».

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

GOODY’S BURGER HOUSE

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ