Αρχική Νέα Ομιλία της BIOAXIS Homecare σε ημερίδα για την Τρίτη Ηλικία

Ομιλία της BIOAXIS Homecare σε ημερίδα για την Τρίτη Ηλικία

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Η BIOAXIS Homecare , η πιο δραστήρια και ταχύτατα αναπτυσσόμενη εταιρεία παροχής προϊόντων και υπηρεσιών για φροντίδα κατ’ οίκον, έδωσε το παρόν ενεργά στη Ημερίδα της Ελληνικής Γεροντολογικής και Γηριατρικής Εταιρείας με θέμα «Προβλήματα Υγείας και Ποιότητα Ζωής στην Τρίτη Ηλικία».

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Αμαρουσίου την Τετάρτη 18 Απριλίου, η BIOAXIS Homecare με ομιλία που πραγματοποίησε η κα. Βίκυ Κλήμη, Γενική Διευθύντρια BIOAXIS Homecare, με θέμα «H Κατ’οίκον Φροντίδα στην Ελλάδα: Τι Αλλάζει τα Επόμενα Χρόνια».

bioaxis homecare

Την πολύ ενδιαφέρουσα ημερίδα πλαισίωσε πλήθος ομιλητών, καλύπτοντας ένα ευρύ θεματικό πεδίο σχετικά με την καλή υγεία και την εξασφάλιση καλής ποιότητας ζωής για τα άτομα της Τρίτης Ηλικίας.

Η BIOAXIS Homecare, με εμπειρία ετών στο χώρο, τεχνογνωσία και ευαισθησία συμμετέχει ενεργά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής της Τρίτης Ηλικίας μέσα από το σημαντικό της έργο στον κλάδο του homecare και την παρουσία της σε σχετικές εκδηλώσεις.

Εάν θέλετε κι εσείς να επενδύσετε σε μια επιχείρηση με μεγάλη ζήτηση και κοινωνική προσφορά, την BIOAXIS Homecare, πατήστε εδώ.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ