Αρχική Νέα Oliver Family House: Μια καινοτόμα επιχειρηματική και οικογενειακή προσέγγιση

Oliver Family House: Μια καινοτόμα επιχειρηματική και οικογενειακή προσέγγιση

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Εδώ και περίπου 3 χρόνια το Oliver Family House πρωταγωνιστεί στα Νότια προάστια σαν μια ενδιαφέρουσα και άκρως δελεαστική πρόταση για έξοδο, όχι μόνο για ενήλικες… αλλά και για παιδιά!

Ένας ολοκληρωμένος οικογενειότοπος με ειδικά διαμορφωμένους χώρους ψυχαγωγίας για τα παιδιά, τα οποία θα συνοδεύονται και από ειδικούς παιδαγωγούς, ώστε να είναι ασφαλή καθ’όλη τη διάρκεια της παραμονής τους στον χώρο. Από την άλλη πλευρά, οι γονείς, είτε μόνοι είτε με φιλική συντροφιά, μπορούν να απολαμβάνουν ανέμελοι τον καφέ ή το φαγητό τους, όσο τα παιδιά τους απασχολούνται δημιουργικά σε διπλανές αίθουσες.

Πρόκειται για μια αρκετά κερδοφόρα επιχειρηματική ιδέα, καθώς περιλαμβάνει πολλαπλές πηγές εισοδήματος που κυμαίνονται από την απλή κατανάλωση του καφέ μέχρι και τη διοργάνωση πάρτι, εκδηλώσεων και συνεδρίων. Επίσης, μια βασική παράμετρος που συμβάλλει σημαντικά στην αύξηση των εισροών, είναι το κατάστημα μικρής λιανικής που βρίσκεται εντός του χώρου και εμπορεύεται κυρίως βιολογικά προϊόντα, συμβολικά δωράκια και αυστηρά επιλεγμένα τρόφιμα για τους γονείς, που λόγω αυξημένου φόρτου εργασίας δεν πρόλαβαν να κάνουν τα απαραίτητα ψώνια τους.

Είναι η ιδανική πρόταση για family business και για όλους όσους αγαπούν τα παιδιά, ενώ παράλληλα σέβονται και τον προσωπικό χρόνο που αντιστοιχεί στους γονείς.

Η εταιρεία διευρύνει την αγορά και δημιουργεί μια νέα κατηγορία, προτείνοντας τη δημιουργία ενός πολυχώρου που ανταποκρίνεται στις σημερινές τάσεις και ανάγκες της σύγχρονης και μοντέρνας οικογένειας. Ο υποψήφιος συνεργάτης θα γίνει μέλος ενός πρωτοποριακού και διαφορετικού concept το οποίο έχει ήδη βρει μεγάλη απήχηση, αλλά και πολλούς φίλους.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ