Αρχική Νέα Oliver Family House: Μια all day συντροφιά μικρών και μεγάλων

Oliver Family House: Μια all day συντροφιά μικρών και μεγάλων

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Ο δημοφιλής και φιλόξενος “οικογενειότοπος” στο κέντρο της Γλυφάδας, που καλωσορίζει καθημερινά ολόκληρη την οικογένεια, φροντίζει για τη δημιουργική απασχόληση των παιδιών, διοργανώνοντας συνεχώς πάρτι, θεατρικές παραστάσεις και παιχνίδια.

Ο Oliver Family House έχει διαμορφωθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να ικανοποιεί τις ανάγκες και τις απαιτήσεις μικρών και μεγάλων, είτε με τη διοργάνωση διαφόρων εκδηλώσεων, είτε με τους ειδικούς παιδαγωγούς που είναι υπεύθυνοι για την απασχόληση των παιδιών κατά την παραμονή τους στον χώρο, ή ακόμα και με το κατάστημα μικρής λιανικής που βρίσκεται στις ίδιες εγκαταστάσεις και διαθέτει ποικίλα προιόντα (από τρόφιμα μέχρι είδη δώρων).

Ένα concept με πολλαπλές πηγές εσόδων, διαφοροποιείται από τον ανταγωνισμό, καθώς προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις διασκέδασης και ψυχαγωγίας σε όλη την οικογένεια. Οι ειδικά διαμορφωμένοι χώροι πληρούν τις προυποθέσεις για ξέγνοιαστες και χαλαρές στιγμές για όλους ανεξαρτήτως ηλικίας.

Παράλληλα με την all day λειτουργία, επιτυγχάνει υψηλή κερδοφορία, χωρίς να επηρεάζεται από παράγοντες όπως η εποχικότητα, οι νέες «τάσεις» κλπ. Ο οικογενειακός χαρακτήρας του Oliver Family House προσφέρει μία ιδανική επιχειρηματική ευκαιρία στον υποψήφιο επενδυτή που θέλει να ισορροπήσει την επαγγελματική με την προσωπική του ζωή.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ