Αρχική Νέα OK! Grosery Store τώρα και στη Θεσσαλονίκη

OK! Grosery Store τώρα και στη Θεσσαλονίκη

σύνταξη panos vogiatzis
0 σχόλια

Η πανελλαδική ανάπτυξη του δικτύου OK! Anytime Markets συνεχίζεται, με το Νέο Κατάστημα OK! The Grocery Store να ανοίγει στις 14 Απριλίου στη Θες/κη, επί της οδού Νυμφαίου 32-34.

Πρόκειται για το 5ο κατάστημα που λειτουργεί με το brand name OK! Grocery Super Market & Deli, που σχεδίασε και ανέπτυξε η Ok! Anytime Markets και αποτελεί μια καινούρια πρόταση, η οποία σαν στόχο έχει την ανάπτυξη με Franchise, μέσω της μετατροπής υφιστάμενων, ανεξάρτητων καταστημάτων 200-400 τμ σε OK! The Grocery Store.

Το νέο concept συνδυάζει την σύγχρονη αισθητική με τα χαρακτηριστικά του παραδοσιακού παντοπωλείου. Οι επισκέπτες θα βρουν μια ευρεία γκάμα προϊόντων που θα καλύψει τόσο τις καθημερινές όσο και τις πιο ειδικές ανάγκες τους με επιλογές σε premium και deli προϊόντα, πάντα στις καλύτερες τιμές!

ok grocery 2

Σχετικά με τα ΟΚ! Anytime Markets

Τα καταστήματα ΟΚ! Anytime Markets Α.Ε αποτελούν μια μορφή MINI SUPER MARKET και το μόνο πρεσβευτή στην Ελλάδα ενός οργανωμένου δικτύου καταστημάτων ευκολίας, τα οποία λειτουργούν καθημερινά από τις 8.00 πμ. έως τις 23.00 μμ. Τα καταστήματα είναι εμβαδού 80 έως 120 τ.μ και το μείγμα των προϊόντων που διακινούν αποτελείται από 3.500 προϊόντα από περίπου 500 Έλληνες και ξένους προμηθευτές.

Τα καταστήματα Ok! The Grocery Store συνιστούν το νέο mini market concept καταστημάτων που σχεδίασε η Ok! Anytime Markets, τα οποία προσφέρουν και επιλογές από προϊόντα πιο premium και deli, σε προσιτές πάντα τιμές.

Η εταιρεία ΟΚ! Anytime Markets Α.Ε. ξεκίνησε επίσημα την δραστηριοποίηση της στον χώρο του λιανεμπορίου στην Ελλάδα το 2004. Συνολικά η εταιρεία απασχολεί πάνω από 600 εργαζομένους και αναπτύσσει το δίκτυο των καταστημάτων της, με την μέθοδο του Franchising. Σήμερα διαθέτει 115 καταστήματα και 5 Grocery stores.

 

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ