Αρχική Νέα OK! Anytime Markets: Το πρώτο τηλεοπτικό σποτ είναι γεγονός

OK! Anytime Markets: Το πρώτο τηλεοπτικό σποτ είναι γεγονός

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

H πρώτη τηλεοπτική παρουσία των καταστημάτων ευκολίας OK ! Anytime Markets βρίσκεται ήδη στον «αέρα» από την Δευτέρα 18/10. Η τηλεοπτική διαφήμιση δημιουργήθηκε για να επικοινωνήσει το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα των καταστημάτων της εταιρίας τα οποία είναι ανοικτά Δευτέρα έως Κυριακή από τις 08.00 έως τις 23.00.

και εντάσσεται στο στρατηγικό πλάνο ενίσχυσης της ανταγωνιστικότητας των καταστημάτων της και στο ευρύτερο πλάνο ανάπτυξης του δικτύου της αλυσίδας και εκτός Αττικής.

Η διευθύντρια Marketing της OK! Anytime Markets κα Μαρία Αρτίκη δήλωσε: « Η εταιρία μας όλα τα χρόνια λειτουργίας της, επενδύει σε ενέργειες που ενισχύουν την αποτελεσματικότητα του δικτύου της.  Η απόφασή μας να διευρύνουμε την προβολή μας σε μέσα πανελλαδικής εμβέλειας είναι μια κίνηση τακτικής που θα μας επιτρέψει να επανασυστηθούμε σε ένα κοινό που θέλει να έχει επιλογές σε ότι αφορά τις αγορές του αλλά και να δώσουμε το μήνυμα σε όποιον σκέφτεται να επενδύσει με την μέθοδο του franchise ότι στηρίζουμε εμπράκτως τους συνεργάτες μας »

Το διαφημιστικό δημιουργήθηκε από την διαφημιστική εταιρία fourletter με παραγωγή της Stefi production και σκηνοθέτη τον Ηλία Παπαϊωάννου.

ok anytime market

(Δείτε το διαφημιστικό στο youtube https://www.youtube.com/watch?v=VsQbBNYHAMg )

Λίγα λόγια για την ΟΚ! Anytime Markets AE

Η εταιρεία ΟΚ! Anytime Markets Α.Ε. ξεκίνησε την δραστηριοποίηση της στον χώρο του λιανεμπορίου το 2004. Σήμερα απαριθμεί 115 καταστήματα και αποτελεί τον μεγαλύτερο πρεσβευτή στην Ελλάδα ενός οργανωμένου δικτύου καταστημάτων ευκολίας (mini supermarkets), τα οποία λειτουργούν με την μέθοδο του Franchise.  Επίσης, το δίκτυο της εταιρίας ανέπτυξε ένα νέο concept καταστημάτων, τα OK ! GROCERY που διαθέτουν προϊόντα Supermarket & Deli και αποτελούν την νέα πρόταση προς τους καταναλωτές που αναζητούν ποιοτικά προϊόντα σε προσιτές τιμές!

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ