Αρχική Νέα OK! Anytime Μarket: Επιτυχημένη πορεία και στη Βόρεια Ελλάδα

OK! Anytime Μarket: Επιτυχημένη πορεία και στη Βόρεια Ελλάδα

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

H OK! Anytime Market, προχώρησε στην υπογραφή 14 νέων συμβάσεων franchise στη Βόρεια Ελλάδα, η οποία αποτελεί έναν προορισμό που σηματοδοτεί τα τελευταία βήματα που έχει διανύσει η επιχείρηση.

Στο τέλος του 2021 η OK! Anytime Market είχε επίσης προχωρήσει στην εξαγορά της Kosmothess Cash & Carry, πρώην μέλους του ομίλου ΕΛΟΜΑΣ, με έδρα και εγκαταστάσεις στην περιοχή των Μουδανιών Χαλκιδικής. Η συγκεκριμένη επιχείρηση είχε υπό τη διαχείρισή της κατά την εξαγορά, 110 καταστήματα ευκολίας με την επωνυμία Happy Markets, τα οποία λειτουργούσαν υπό το καθεστώς της δικαιόχρησης.

ok-anytime-markets

Η ανάπτυξη της ΟΚ! Anytime Market, πριν τη Βόρεια Ελλάδα, είχε ταξιδέψει στα Επτάνησα, υπογράφοντας πρόσφατα στη Ζάκυνθο για τη μετατροπή δύο καταστημάτων της τοπικής εταιρείας Πιπέρης Α.Ε. σε OK! Grocery Super Market Deli με χώρους πώλησης 300 τ.μ. και 200 τ.μ. αντίστοιχα. Είχε προηγηθεί ανακοίνωση για την υπογραφή σύμβασης franchise με την εταιρεία Χαράλαμπος Δημούλας, η οποία εδρεύει στην Κεφαλονιά, για τη μετατροπή επίσης δύο καταστημάτων σε OK! Grocery Super Market & Deli.

Από την έναρξη της λειτουργίας της το 2004, η OΚ! Anytime Market έχει καταγράψει μια επιτυχημένη πορεία στο λιανεμπόριο, διαθέτοντας πλέον περισσότερα από 110 καταστήματα και 600 εργαζομένους. Με το πλήρως οργανωμένο δίκτυο καταστημάτων (ιδιόκτητα και franchise), το υπερσύγχρονο κέντρο διανομής και τα Κεντρικά Γραφεία της, η εταιρεία κατέχει κορυφαία θέση στον κλάδο των convenience stores.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

OK! ANYTIME MARKETS

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ