Αρχική Νέα Οι ξεχωριστές εμπειρίες του Cinque Wine Deli Bar

Οι ξεχωριστές εμπειρίες του Cinque Wine Deli Bar

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Το Cinque Wine Deli Bar αποτελεί ένα εγχείρημα που ο κόσμος αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή, γεγονός που το κατατάσσει στην πρώτη θέση στο Tripadvisor, ανάμεσα σε 3.000 επιχειρήσεις εστίασης στην Αθήνα.

Ανήκει στην κατηγορία των εξειδικευμένων wine bar, μέσα από ένα καινοτόμο επιχειρηματικό μοντέλο στον χώρο του franchising και αφορά ένα concept πρωτότυπο για έναν νέο franchisee που προσφέρει υψηλή κερδοφορία μέσω ενός διαφοροποιημένου και ευέλικτου concept.
 
Το Cinque αποτελεί κατάλληλη επιλογή  franchise για τον συνεργάτη που θέλει να αφήσει το αποτύπωμά του στον χώρο της εστίασης. Απευθύνεται σε πολλαπλά κοινά, καλύπτοντας τόσο τις ανάγκες της ελληνικής όσο και της τουριστικής αγοράς, καθώς το εκλεκτής ποιότητας ελληνικό κρασί, σε συνδυασμό με την ζεστασιά της φιλοξενίας, έχει μετατρέψει το κατάστημα σε προορισμό και στέκι για τους οινόφιλους όλου του κόσμου.

H ομάδα του Cinque διοργανώνει «Cinque’s Secret Wine Experiences», δίνοντας τη δυνατότητα  στον επισκέπτη να κατανοήσει με απλό τρόπο το ελληνικό κρασί και τη δύναμη της γεύσης του.

Ένας ακόμη λόγος, ωστόσο, που κάνει την επιχειρηματικό πρόταση να διαφέρει  είναι οι ξεχωριστές εμπειρίες που μπορεί κανείς να βιώσει στο κατάστημα, προσφέροντας ένα ολοκληρωμένο concept με ουσιαστικά στοιχεία διαφοροποίησης. Ειδικότερα, η ομάδα του Cinque διοργανώνει «Cinque’s Secret Wine Experiences», δίνοντας τη δυνατότητα  στον επισκέπτη να κατανοήσει με απλό τρόπο το ελληνικό κρασί και τη δύναμη της γεύσης του, έτσι ώστε να μπορεί να συμβάλει στην εξάπλωση της οινικής κουλτούρας. 

Cinque Wine Deli Bar

Στις συναντήσεις αυτές προσφέρονται μια σειρά από εμπειρίες που ικανοποιούν και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη, όπως το «Cinque’s Plate Wine Pairing For Two», αλλά και το «Cinque’s Platter Cooking Demo». Στην πρώτη περίπτωση μπορεί κάποιος να δοκιμάσει ξεχωριστές ποικιλίες κρασιού, σε συνδυασμό με τα αντίστοιχα εκλεκτά εδέσματα, ώστε οι γεύσεις να δένουν αρμονικά μεταξύ τους. Ταυτόχρονα υπάρχει η δυνατότητα να δει χάρτες των ελληνικών οινοπεριοχών και να παρακολουθήσει ενημερωτικά βίντεο.

Στο «Cinque’s Platter Cooking Demo» ο επισκέπτης έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει εξαιρετικής ποιότητας ελληνικό κρασί, μεταξύ των περίπου 30 επώνυμων εμφιαλωμένων μπουκαλιών, σε συνδυασμό με την διάσημη -πλέον- πιατέλα τυριών, αλλαντικών και λοιπών νοστιμιών. Επιπλέον έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει βιωματικό σεμινάριο μαγειρικής που αφορά τον τρόπο δημιουργίας της ξεχωριστής αυτής πιατέλας, αλλά και να αποσπάσει τη σχετική συνταγή.

Σημειώνεται, εξάλλου, ότι μπορεί κάποιος να μοιραστεί μαζί, με την παρέα του, το πάθος του για το κρασί από το σαλόνι του σπιτιού του, μέσω της υπηρεσίας E-Shop του Cinque. Στην περίπτωση, μάλιστα, που έχει επισκεφτεί πρώτα ένα από τα καταστήματα, θα έχει τη δυνατότητα να διηγηθεί στους φίλους του τη δικιά του ξεχωριστή ιστορία, σχετικά με τη γευστική εμπειρία που βίωσε και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να οικοδομηθεί μια ικανή κοινότητα πελατών.

Το Cinque Wine Bar αποτελεί μια ασφαλή επένδυση με διαχρονικό χαρακτήρα και μεγάλο κύκλο ζωής, η οποία προσφέρει συνεχή εξέλιξη στον franchisee. Είναι μια ολοκληρωμένη πρόταση που αφορά την παροχή μιας ολιστικής εμπειρίας φιλοξενίας και εξερεύνησης – ανακάλυψης στον επισκέπτη.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

CINQUE WINE DELI BAR

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ