Αρχική Νέα Οι συνεργασίες της Green Family – Το Ελληνικόν ισχυρό πλεονέκτημα για τον franchisee

Οι συνεργασίες της Green Family – Το Ελληνικόν ισχυρό πλεονέκτημα για τον franchisee

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Τα τελευταία χρόνια παρατηρείται μια αλλαγή στις καταναλωτικές συνήθειες του κοινού. Από τους μεγάλους και απρόσωπους παραγωγούς ο σύγχρονος καταναλωτής προτιμάει πλέον να προμηθεύεται τα προϊόντα του από μικρούς παραγωγούς της τοπικής κοινωνίας και με σχετικά μικρή παραγωγή.

Η Green Family – Το Ελληνικόν , με εμπειρία στο χώρο των βιολογικών προϊόντων από το 1996, αποτελεί δίκτυο-πρότυπο στην αγορά, επιλέγοντας εκλεκτούς Έλληνες παραγωγούς με προϊόντα βιολογικά, ανώτερης ποιότητας.

Το δίκτυο αναγνωρίζει την ανάγκη του κοινού για αγνά προϊόντα στην καθημερινότητά του και θέλει όλοι οι πελάτες του να ξέρουν τι αγοράζουν.

Το κοινό της Green Family – Το Ελληνικόν εμπιστεύεται τους παραγωγούς με τους οποίους συνεργάζεται η εταιρεία και απολαμβάνει μια ξεχωριστή «επικοινωνία» που δεν απολαμβάνουν σε άλλα καταστήματα.

Το δίκτυο με την μεγαλύτερη ποικιλία σε βιολογικά προϊόντα που προσφέρουν ολοκληρωμένες λύσεις, στηρίζουν τον έλληνα έμπρακτα τον Έλληνα παραγωγό. Από το 1996 χτίζουν συνεχώς μακροχρόνιες και έντιμες σχέσεις, με πίστη στο μεράκι και την υπευθυνότητά τους.

Η Green Family – Το Ελληνικόν στηρίζει έναν μεγάλο αριθμό βιοκαλλιεργητών και παραγωγών σε όλα τα στάδια της παραγωγής τους, χτίζοντας γερά θεμέλια για σχέσεις εμπιστοσύνης και ποιότητας, εκ των οποίων επωφελούνται όλα τα καταστήματα του δικτύου. Σήμερα, ο αριθμός των παραγωγών με τους οποίους συνεργάζεται η αλυσίδα ανέρχεται σε πάνω από 300 Έλληνες βιοκαλλιεργητές και 100 μικροβιοτεχνίες και οικοτεχνίες.

Βασικό μέλημα της Green Family – Το Ελληνικόν μέσα από αυτή την στρατηγική είναι μία. Να συνεχίσουν και να εξελίξουν τις παραπάνω σχέσεις, ώστε τα προϊόντα της ελληνικής γης να φτάσουν στον Έλληνα καταναλωτή με τον τρόπο, την ποιότητα και την αξία που τους αξίζει.

Οι στρατηγικές συνεργασίες της εταιρείας όχι μόνο διασφαλίζουν  την ποιότητα των προϊόντων και ενισχύουν το κοινωνικό πρόσωπο της εταιρείας. Είναι και ένα μέσο με το οποί η Green Family – Το Ελληνικόν εξασφαλίζει συμφέρουσες τιμές για τις οποίες ξεχωρίζει, λόγω του μεγάλου αριθμού παραγγελιών. Έτσι, ενισχύει την εμπιστοσύνη των πελατών της και ταυτόχρονα κερδίζει νέα κοινά.

Εάν θες να ανοίξεις κι εσύ το δικό σου Green Family- Το Ελληνικόν, πάτησε εδώ για να δεις την πρόταση franchise!

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ