Αρχική Νέα Οι συμπληρωματικές πωλήσεις του Hans & Gretel που ωφελούν τον franchisee

Οι συμπληρωματικές πωλήσεις του Hans & Gretel που ωφελούν τον franchisee

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

To Hans & Gretel είναι ένα μαγευτικό, θεματικό κατάστημα που παρασύρει μικρούς και μεγάλους σε ένα ταξίδι γεύσεων και εμπειριών. Το παραμύθι ξεκινάει από τον μαγικό πάγκο του καταστήματος, στον οποίο παρασκευάζονται κάθε λογής γλυκά, όπως το λαχταριστό chimney cake, οι εντυπωσιακές bubble waffles και πολλά ακόμα ξεχωριστά γλυκίσματα.

To προϊοντικό μίγμα του Hans & Gretel έχει δημιουργηθεί έτσι ώστε και να προσελκύει το κοινό και να «στρώνει το έδαφος» για συμπληρωματικές πωλήσεις.

Μπορεί λοιπόν κανείς να επισκεφθεί το κατάστημα για να δοκιμάσει το εντυπωσιακό chimney cake που μοσχομυρίζει πριν καν ακόμα μπει, αλλά με την πρώτη ματιά θα διαπιστώσει ότι έχει τόσες άλλες επιλογές. Τι σημαίνει αυτό; Μια πιο ολοκληρωμένη και θετική αγοραστική εμπειρία. Οι διάσπαρτες λιχουδιές τοποθετημένες σε στρατηγικά σημεία του καταστήματος ενισχύουν τις impulse αγορές και την κερδοφορία, μετασχηματίζοντας την εμπειρία σε δέσμευση. Με το Hans & Gretel, το κοινό μπορεί να διαλέξει ανάμεσα σε δεκάδες λαχταριστά προϊόντα και να απολαύσει μια συνολικά μοναδική εμπειρία με τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Το γεγονός αυτό εξυπηρετεί δύο σκοπούς:

1. Αυξάνει την αξία κάθε πώλησης που κάνει το κατάστημα

2. Ενισχύει τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις των πελατών.

Επιπλέον, το Hans & Gretel επιτυγχάνει συμπληρωματικές πωλήσεις χάρη στην ικανότητά του να κατανοεί τις ανάγκες του σύγχρονου κοινού. Χρησιμοποιώντας «έξυπνα» τα προϊόντα του, προσφέρει στον πελάτη την δυνατότητα να εμπλουτίσει το γλύκισμα του με αγαπημένα υλικά που θα το κάνουν ακόμα πιο λαχταριστό. Έτσι, μια αφράτη bubble waffle με παγωτό μπορεί να γίνει το απόλυτο γλύκισμα προσθέτοντας πολύχρωμα sprinkles και ρευστή σοκολάτα.

Το Hans & Gretel, χωρίς να μπαίνει στην διαδικασία του άμεσου ανταγωνισμού, δημιουργεί τις καλύτερες συνθήκες για έναν νέο επιχειρηματία, με ένα ολοκληρωμένο μοντέλο franchise και μεγάλα περιθώρια κέρδους.

Εάν θέλεις να ανοίξεις το δικό σου, κερδοφόρο Hans & Gretel, πάτησε εδώ.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ