Αρχική Νέα Οι λάτρεις του sushi, επιλέγουν Koi sushi bar με….κλειστά μάτια!

Οι λάτρεις του sushi, επιλέγουν Koi sushi bar με….κλειστά μάτια!

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Εδώ και 4 χρόνια, το Koi Sushi Bar έχει πετύχει να καθιερώσει το sushi ως μια καθημερινή, ποιοτική και ευχάριστη συνήθεια. Πριν μας συστηθεί το Koi sushi bar, είχαμε στο μυαλό μας πως το sushi αποτελεί είδος πολυτελείας, γεγονός που το έκανε απρόσιτο για τους περισσότερους.

Όμως, το Koi sushi bar ήρθε για να ήρθε για να δώσει νέα ταυτότητα στην αγορά και να καλύψει την ανάγκη για φθηνό μεν, αλλά ποιοτικό sushi.

Ικανοποιημένοι πελάτες – ικανοποιημένοι franchisees!

Τι το ιδιαίτερο έχει το Koi sushi bar και αναπτύσσεται με γοργούς ρυθμούς; Μένει πιστό στην ικανοποίηση των αναγκών των πελατών, με value for money μενού που ανανεώνεται διαρκώς! Αυτή τη φορά, στον ήδη διευρυμένο κατάλογο προστέθηκαν πιάτα για όσους αγαπούν τα noodles, τα οποία σερβίρονται με μοσχάρι, σολομό, ή με veggie, λάχανο, κρεμμύδι, καρότο, κολοκύθι και τεριγιάκι, ώστε να μην μείνει κανένας παραπονεμένος!

Οι υπεύθυνοι του Koi sushi bar δεν αρκούνται μόνο στην ύπαρξη ικανοποιημένων πελατών. Εξίσου σημαντική, θεωρούν την ικανοποίηση των συνεργατών τους, ώστε να συνεχιστεί η επιτυχία και η επέκταση του δικτύου, για αυτό και δίνεται ιδιαίτερη προσοχή στην οργάνωση κα στις υποδομές της μητρικής εταιρείας. Ο νέος συνεργάτης – επιχειρηματίας έχει τη δυνατότητα να επιλέξει τον τύπο του καταστήματος που του ταιριάζει, ανάλογα με την περιοχή στην οποία δραστηριοποιείται και τη δυναμική της.

«Η μοναδική εξυπηρέτηση, οι ιδιαίτερες γεύσεις, το πλούσιο προϊοντικό μείγμα και οι ανταγωνιστικές τιμές δημιουργούν τις κατάλληλες προϋποθέσεις ώστε ο συνεργάτης να πετύχει υψηλές αποδόσεις και άμεση κερδοφορία», μας εξηγούν ο κ. Σπύρος Πεπελάσης και ο κ. Νίκος Τσουρούτας, Franchisees της Koi sushi bar στο Παγκράτι.

Για να δημιουργήσεις το δικό σου Koi sushi bar, πάτησε εδώ!

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ