Αρχική Νέα Οι Κουλουράδες προσγειώθηκαν στο Σίδνεϊ!

Οι Κουλουράδες προσγειώθηκαν στο Σίδνεϊ!

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Οι Κουλουράδες συνεχίζουν την ανάπτυξη στο εξωτερικό, με το άνοιγμα νέου καταστήματος στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας (189 Marrickville Road), με τη διεθνή ονομασία «Koul Cafe».

Η εξέλιξη αυτή αποτελεί μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής προκειμένου να απολαμβάνουν καθημερινά τα χειροποίητα, ποιοτικά και γευστικά προϊόντα, με πρώτο και κύριο το κουλούρι Θεσσαλονίκης.

Μεγαλώνει, λοιπόν, ακόμα περισσότερο η οικογένεια  για τους Κουλουράδες, με το επενδυτικό πλάνο της αλυσίδας να βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Παράλληλα  η εταιρεία έχει θέσει ως στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των καταναλωτών, διαθέτοντας μια ευρεία προϊοντική γκάμα, που καταφέρνει να ισορροπεί μεταξύ παραδοσιακού και μοντέρνου, έτσι ώστε να προφέρεται πρωινό για όλες τις προτιμήσεις.

Στους κουλουράδες απονεμήθηκε το βραβείο Comprehensive Foreign Market Strategy στα THE FRANCHISE SUCCESS AWARDS. Η ανάπτυξη ενός δικτύου στη διεθνή αγορά αποτελεί μια εξαιρετική εναλλακτική, που όμως υπερβαίνει τις τακτικές κινήσεις στην πορεία ενός δικτύου.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

ΚΟΥΛΟΥΡΑΔΕΣ

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ