Αρχική Νέα Οι franchisees του KIOSKY’S CONVENIENCE STORE μιλούν για το δικό τους success story

Οι franchisees του KIOSKY’S CONVENIENCE STORE μιλούν για το δικό τους success story

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Το KIOSKY’S CONVENIENCE STORE αποτυπώνει την έννοια του success story στο franchising και εξαπλώνεται πανελλαδικά! Μετά την Αττική, τη Θεσσαλονίκη και τον Πύργο Ηλείας, σειρά είχε η Λαμία και η Σύρος, όπου πλέον το κοινό απολαμβάνει συνδυαστικές αγορές με χαμόγελο και ασφάλεια.

Τα καταστήματα του δικτύου έχουν φτάσει τα 41 και συνεχίζουν το ταξίδι της επιτυχίας, προσφέροντας επιχειρηματικές ευκαιρίες σε υποψήφιους συνεργάτες που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στην ελκυστική αγορά των convenience store με ένα ηγετικό brand.

kioskys-convenience-store-franchise-lamia

Γιώργος Ρουμελιώτης, franchisee στη Λαμία

O Γιώργος Ρουμελιώτης, επιχειρηματίας στον χώρο της λιανικής, του τουρισμού και των τροφίμων-ποτών, αποφάσισε μαζί με τα αδέρφια του Θοδωρή και Τάκη και τον Ρήγα Παπαργυρόπουλο, να φέρουν το KIOSKY’S CONVENIENCE STORE στην πόλη της Λαμίας. Αν και διέθετε εμπειρία στον χώρο, επέλεξε το franchising ως μέθοδο ανάπτυξης, καθώς ένιωθε πιο ασφαλής. «Μας ενδιέφερε να επιλέξουμε ένα οργανωμένο δίκτυο και στην INKAT AE βρήκαμε ό,τι ακριβώς ψάχναμε! Όταν ξεκινάς κάτι δικό σου, δεν ξέρεις τι θα προκύψει. Θέλαμε να δραστηριοποιηθούμε στην αγορά, έχοντας στο πλευρό μας μία αναγνωρισμένη εταιρεία με χρόνια εμπειρίας», μας εξηγεί ο κ. Ρουμελιώτης. Διάβασε περισσότερα, εδώ .

kioskys-convenience-store-franchise1

Βιβή Τσιουμάνη, franchisee στο Μενίδι

Η Βιβή Τσιουμάνη, αναζητούσε για καιρό μία πρόταση franchise με διαχρονικότητα και στο KIOSKY’S CONVENIENCE STORE βρήκε την ευκαιρία που έψαχνε! Η ίδια, για αρκετά χρόνια εργαζόταν σε διοικητικές θέσεις σε εταιρείες fast fashion στον χώρο της Λιανικής εμπορίας ενδυμάτων/αξεσουάρ, ενώ οι συνεργάτες της, Δημήτρης και Βασίλης Καλαφατάκης, δραστηριοποιούνται στον κλάδο της κατασκευής κτιρίων και επίπλων σε μεγάλες τεχνικές εταιρείες. «Σκοπός μας, ήταν να βρούμε μία εταιρεία άκρως ανταγωνιστική στο περιβάλλον της, όπως επίσης να είναι προσιτή στo entry fee που ορίζει. Όλη η προετοιμασία έγινε από την INKAT A.E. και τους συνεργάτες της. Η εκπαίδευση σε όλoυς τους τομείς λειτουργείας έγινε από επαγγελματίες του χώρου και η βοήθεια που λαμβάνουμε είναι αστείρευτη», τονίζει. Διάβασε περισσότερα, εδώ .

kioskys-convenience-store-franchise-vironas

Αριστείδης Γκόρος, franchisee σε Χολαργό και Βύρωνα

Ο κ. Αριστείδης Γκόρος συνεργάζεται με την ΙΝΚΑΤ Α.Ε. από το 2009. Μαζί με τον κ. Άγγελο Δουκάκη είχαν ξεκινήσει τότε με δικά τους ιδιόκτητα περίπτερα. Το 2018, μπήκε στην ομάδα και ο κ. Περικλής Αλευράς, όταν και απέκτησαν το δικό τους KIOSKY’S CONVENIENCE STORE στον Χολαργό, ενώ επέκτειναν τη συνεργασία τους με ακόμα ένα κατάστημα στον Βύρωνα. «Όταν υπάρχει μια «ομπρέλα» από πάνω, οι προμηθευτές λειτουργούν διαφορετικά. Αλλιώς συμπεριφέρονται σε μια μεγάλη εταιρεία, αλλιώς σε έναν ελεύθερο επαγγελματία. Πέραν όμως από αυτό, η εταιρεία έχει πετύχει καλύτερες τιμές αγοράς των προϊόντων, άρα βγαίνουμε και εμείς πιο ανταγωνιστικοί», επισημαίνει. Διάβασε περισσότερα, εδώ .

Ενδιαφέρεσαι για το δικό σου KIOSKY’S CONVENIENCE STORE, μέσω συνεργασίας franchise; Μάθε περισσότερα, εδώ.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ